Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 15 septembrie 2010

Ghinion dom'ne

Viata are un mod ciudat de a-si bate joc de tine, iar Dumnezeu(daca exista!), are un simt al unorului foarte ciudat dezvoltat.Cand ti-e lumea m-ai draga ti se intampla o nenorocire.
Nenorocirile sau nacazurile sunt de 2 feluri:naturale(intamplatoare) sau facute de tine(handmade). La nenorociri, de multe ori, oricum ar fi ele, mereu sunt multi factori exteriori care le influenteaza semnificativ.
Nenorocire mare e cand iti moare cineva drag, sau chiar tu, sau cand te imbeti ca porcu'/scroafa(in functie de ce ai in nadragi) si faci o tampenie mare cat un bloc mai mic. Insa, nici unu din nacazurile astea sau altele, nu se compara cu cel care urmeaza sa vi-l spun eu. Cel mai mare necaz, baiu suprem este sa fi nascut in SLOBOZIA!!!
Da, nu exista pe lumea asta un lucru mai groaznic. Ca daca ai fi din Bucuresti te-ai numi bucurestean, daca ai fi din Medias ai fi medeisan si asa mai departe, dar daca a dat ghinionul peste mataluta si te-ai nascut in Slobozia esti slobozean sau mai pe scurt SPERMA. Exact locuitor din Slobozia=sperma.Astia de oftica au creat injuratura "date-n sloboz".
P.S. Ideea produsa la o bere in Vama, anul trecut, la Stuff.

Un comentariu: