Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 30 septembrie 2010

Back

Dupa  o saptamana de vizitat(pe cine pacalesc, sunt roman, am mers la furat) Germania, m-am intors acasa. Iee...ce bine a fost si fain...toate alea. Sunt plictisit si de cand sunt in Romania m-am si racit. Plisctisit, plictisit, plictisit. Poate o sa revin cu cateva poze.

miercuri, 15 septembrie 2010

Ghinion dom'ne

Viata are un mod ciudat de a-si bate joc de tine, iar Dumnezeu(daca exista!), are un simt al unorului foarte ciudat dezvoltat.Cand ti-e lumea m-ai draga ti se intampla o nenorocire.
Nenorocirile sau nacazurile sunt de 2 feluri:naturale(intamplatoare) sau facute de tine(handmade). La nenorociri, de multe ori, oricum ar fi ele, mereu sunt multi factori exteriori care le influenteaza semnificativ.
Nenorocire mare e cand iti moare cineva drag, sau chiar tu, sau cand te imbeti ca porcu'/scroafa(in functie de ce ai in nadragi) si faci o tampenie mare cat un bloc mai mic. Insa, nici unu din nacazurile astea sau altele, nu se compara cu cel care urmeaza sa vi-l spun eu. Cel mai mare necaz, baiu suprem este sa fi nascut in SLOBOZIA!!!
Da, nu exista pe lumea asta un lucru mai groaznic. Ca daca ai fi din Bucuresti te-ai numi bucurestean, daca ai fi din Medias ai fi medeisan si asa mai departe, dar daca a dat ghinionul peste mataluta si te-ai nascut in Slobozia esti slobozean sau mai pe scurt SPERMA. Exact locuitor din Slobozia=sperma.Astia de oftica au creat injuratura "date-n sloboz".
P.S. Ideea produsa la o bere in Vama, anul trecut, la Stuff.

luni, 13 septembrie 2010

Buletin de identitate

Azi, am iesit la o bere cu un prieten, sa mai schimbam impresii si sa zicem ce ne face noua viata mai saraca. Si tipu mi-a zis o chestie de m-a lasat masca.
Se face ca la oprit si pe el un politist, ca e politist si poate, nu de alta. In mod traditional i-a cerut buletinu, iar tipu' nu a avut de ales si a prezentat actul. Politistul, prost cum ii sta lui bine, a vrut sa-i dea amenda ca poza din buletin(el cu cioc) nu seamana deloc cu el(acum era fara cioc). Pai ala e un dobitoc de politist, ce, ar vrea sa-si faca buletin de fiecare data cand se rade???
Eu propun, cand ne ducem sa ne facem pozele pentru permisul de conducere, sa fim cu totii crita de beti. Cand ne opreste militianu si ne vede cum am iesit acolo, si ne vede si la volan in aceeasi stare va zice ca asa aratam si scapam!!!

P.S.Vreau sa-mi cumpar un amp Peavey 6505 Plus 112 cmbo, daca aveti ceva de zis despre el sa va aud, si ziceti si cat ati da pe el!

duminică, 12 septembrie 2010

Transfagarasan

Savurand, ultimele week-enduri cu soare, azi am fost pe Transfagarasan. A foast cald, a fost interesant, a fost relaxant, din pacate a fost si ceata. Am savurat peisajul, am mancat ca un bivol si am beaut ca un porc. Pe langa asta, am vazut cum se formeaza norii, "hau cul is dat"?

vineri, 10 septembrie 2010

Sfarsitul fara sfarsit(depreseia vara-toamna)

A trecut vara, a venit toamna. Toamna, fiind anotimpul meu favorit. Ca nu-i nici exagerat de cald, nici foarte frig, nu ploua cu lunile, iar natura iti pregateste in fiecare an, un spectacol vizual de exceptie, cel putin mie asa mi se pare.
Vara s-a dus, pot zice ca nu am avut  vara foarte reusita. Defapt vara asta a fot destul de moarta, fara prea multe surprize sau evenimente marcante. A fost o vara de m-a facut sa ma simt ca as avea 60 de ani. Per ansamblu pot zice ca vara asta mi-a adus multe motive sa nu ma bucur de ea, multe refuzuri, amanari si multe chesti nasoale.
M-a bucur ca sa terminat dracu' odata! Acuma astept sa vad ce imi mai aduce toamna, cu toate ca dupa cum merg lucruriile, cred ca tot asa va fi!

miercuri, 8 septembrie 2010

Din codul bunelor maniere

As dori sa fac o completare la "Codul bunelor maniere" a lui Aurelia Marinescu. Acuma tate blocurile sau 98% din ele au aparate tip interfon, foarte utile. Banuiesc ca sti cum arata si functioneaza unu, ca nu am rabdare sa fac acuma teoria chibritului. Alegi persoana la care vrei sa suni si gata. Individul respectiv raspunde si daca te vrea iti deschide usa, daca nu du-te dracu' acasa! No, daca nu-ti deshide usa asta e, mai mult noroc data viitoare. Daca iti deschide usa, in mod normal, tu te duci la el...Si acuma intervin eu: odata ajuns la usa potrivita, TU, nu mai trebe sa bati la usa. Exact, nu bati la usa ca ala la care ai sunat acum 12 secunde stie precis ca tu esti si ca mergi al el, te asigur eu. Asa ca nu are nici un rost sa mai bati, ca si el saracu' dupa ce iti deschide usa ce poate zice:"Vai X, ce surpriza sa te vad nici nu ma asteptam sa vi!(de parcu nu ar fi sunat la interfon acum 12 secunde sa-ti zica)".
Asa ca, de tinut minte, dupa ce suni la interfon nu mai suni si la usa!

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Trooper-Poemele Valahiei

Am tot ascultat ultimul album Troopr si, ca toate celelalte albume, mi s-a parut foarte bun, diferenta este ca asta nu mai e atat de mult heavy metal ci mai mult un fel de experimental metal combinate cu melodii din Valahia, din perioada lui Vlad. Ceea ce e super fain.
Asa ca m-am hotarat si mi-am cumparat si eu CD-ul si nu regret deloc. Mai ales ca mie, cei de la Trooper, mi se par cei mai buni din Romania la momentul actual.
Track-listu:
  1. Chemarea
  2. Ursitoarele
  3. Coconul Vladut
  4. Prizonier
  5. Solii turci
  6. In Valahia
  7. Vlad Tepes
  8. Kara Iflak
  9. Ultima lupta
  10. Moare Vlad
  11. Sfarsitul fara sfarsit
  12. Legamantul

Asculta mai multe audio Muzica

Asculta mai multe audio Muzica

Asculta mai multe audio Muzica

Asculta mai multe audio Muzica

P.S.Pagina de myspace a celor de la Trooper

joi, 2 septembrie 2010

La bloc

As incepe sincer cu un "bagami-as pula in ea de treaba(vecini si bloc)". Deja m-am saturat de toata porcaria asta de treaba!!! Cu prima ocazie ma mut la casa!!!!!!!(X589658)
Sa moara in chinuri, toti aia care fac gratar(sau orice ce necesita foc cu lemne), in fata garajului vara, ca nu poti, la tine in casa sa stai cu geamu dechis, te inunda mirosu' de fum. Si tot acesti dobitoci iarna taie porcu, tot in fata blocului, lua-i-ar dracu.
Sa arda in iad toti aia la care le urla OTV-ul sau Etno 24/7, iar tu vrei sa dormi, nu sa auzi cum va fi vremea in urmatoarele 7 zile, ca sincer te doare fix in cur de vreme!
Sa crape traznite toate locatarele pe care moarte nu le-a gasit acasa care stau si iti supravegheaza toate miscarile, ele iti stiu mai bine programu decat ti-l sti tu! Da' asa e bine, ca daca vrei sa te intalnesti cu cineva, intreb baba scari, aia sigur stie la fiecare secunda unde esti localizat(ca un fel de GPS preistoric) si vara stau si crapa seminte in fata blocului si pe urma zic "tinerii asta nu au pic de bun simt, mananca samburi si ii aruca pe jos", SA MORI TU!
Sa se inece in propria voma si vecini cretini care, "lucra de noapte" si tu nu ai voie nu sa asculti muzica, sa vorbesti(se admite vorbitul prin semne doar!), dar, stai si te gandesti "bemi-ai coaiele, ca tu esti somer de 4 luni, unde pizda lu' mumata lucri tu de noapte ba???".
Sa cada in cap, capra aia hormonala si urata din scara, ca are aproape 40 de ani, da' inca isi cauta "perechea"(TU, zi multam daca gasesti pereche de cizme la varsta asta nu barbat) si sta toata noapte si si-o trage cu vibratoru' ca poate poate pacaleste pe cineva ca a avut o pula in ea! Teapa tu, noi stim ca nu ai simtit si nu  sa simti asa ceva niciodata!!!
Si acum dedicatie speciala, pentru ai mai de cacat vecini din istoria lor(aia de sub mine), care de 3 zile imi invadeaza bucataria cu muste(ori o crapat vre-unu, ori se caca in fata geamului) sa cada in cap de la 13 metri!!!! Duce-ti in cimitir de rpsti, ca am fost la 2 minute de a scoate si parchetu din bucatarie sa vad ce e de-s muste pana sa vad ca de la voi vin. Muriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiti.
P.S.Furci, cutite, tarnacoape!!!!