Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 9 martie 2011

Hobby-uri

Hobby-urile, sunt acea activitate ce ne face pe noi ca specie egali. Fie că eşti un ţâgan retardat aruncat de muşte-n pizdă, fătat în blat şi crescut în canal cu resturi de şoblani aflaţi în putrefacţie şi condimentaţi cu 1.5 litri de urină calitatea I  sau eşti un om normal, cu frica lui dumnezeu, casa, servici, familie şi toate alea sau dacă eşti un mega terorist dispus să mori în numele lui allah şi îi urăşti pe americani până în intestinu gros şi vrei război ca să se afle că exişti şi tu pe planetă chiar şi tocilarul înăescut cu coşuri pe faţă are hobby-uri. Ele ne fac mai umani, sunt parte din noi.
Hobby-urile pot fi orice activitate. Laba de exemplu poate fi hobby(să faci laba la alţi desigur), băutul poate fi hobby, inclusiv combinația labă+băutură poate fi hobby. Ca un hobby să fie bun la ceva, ar fi ideal să poţi scoate ceva bani de pe el. Din cauza asta admir eu prostituatele. Le place pula, se fut, DAR fac şi bani din treaba asta.
Şi acuma am facut o listă cu hobby-uri(că voi nu aveţi imaginaţie) ce un om normal ar trebui să le aibe(măcar pe unele):
1. Dacă ai o viaţă activă, plină de evenimente neprevăzute(cum ar fi să rămâi fără pâine şi să trebuiască să mergi 20 de minute pe jos ca să ajungi la singurul magazin deschis), atunci acest hobby nu este pentru tine. Da, despre el vorbesc, hobby-ul care a fost inventat înaintea hobby-ului în sine, adică colecționatul de timbre. Nu ştiu de unde să încep, dar dacă aş avea de ales între a fi strivit prin lovituri de ciocan, scoase coaiele cu unghiera şi să văd homosexuali cum se fut în cur în faţa mea sau să mă uit la un album cu timbre, mai mult ca sigur varianta numarul 1 este pentru mine!!!
Weird Al Yankovic-White and Nerdy
   
2. Următorul hobby are la bază prostia aia pură şi nefinisată, care te duce fix in culmile(puli) spumoase ale valurilor afirmaţiei(tot puli). Este mândria de ceva, ceva la care tu nu ai avut chiar nici o contribuţie. De exemplu, mândria de a fi de o anumită naţionalitate, nu tu ai ales asta, a fost selecţie naturală, cum poţi fi mândru?
Alice Cooper - Hey Stoopid
   
3. Scoate cuţitele din bucătarie, sarea şi orice alte arme mai găsesşti. Hobby-ul ăsta se va lăsa cu sânge. Obsesia de o persoană. Nimic nu e mai de căcat decât când cineva se ţine după tine ca vara când ţi se lipeşte guma de papuc, cum nu o să mai dai jos guma aia, aşa nu o să mai scapi şi de cei care se ţin după tine. Dacă vezi că omu nu te vrea, pleacă, pleacă, pleacă!!!!
Buckcherry - Crazy Bitch
   
4. Ăsta e un clasic, adică admiraţia pentru clasic. De ce să admir ce era acum 100 de ani, când riscam să mor chiar şi când mă pişam, când acum, în 2011 este atâta tehnologie? Poluare? Păi mă piş pe poluare, găsim noi un mod eficient de a o opri şi pe aia, dar pânâ atuncea secol XXI, te salutăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu