Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

vineri, 5 august 2011

Criminalul în serie-o artă pierdută

Mi se rupe sufletul când mă gândesc că a dispărut arta de a fi criminal în serie. Nu îmi dau seama din ce cauză tot mai puţin oameni doresc să devină criminali în serie şi nu văd de ce asta. Cu siguranţă că nu mai e ca în trecut, când erai cineva dacă erai criminal în serie. Acum toţi joacă murdar, hop bagă un masacru şi gata, dar nu e la fel. Se simte că ceva totuşi lipseşte.
De aceea eu am decis să fac un pas important spre rezolvarea acestei probleme şi pe lângă sfaturile înţelepte pe care le voi preciza în rândurile ce urmează, voi face un concurs, iar cei 3 câştigatori vor câştiga un instructaj făcut de mine în fascinanta lume a ceea ce numim noi astăzi criminali în serie.
În primul rând orice CÎS are ca hobby fotografia şi/sau urmăritul oamenilor. Desigur că nu ne putem întoarce în timp, aşa că achiziţia unui aparat foto şi a unei imprimante semi-pizdoasă (care să scoată poze, e suficient de pizdoasă) e un prim pas. Pe urmă umpli camera cu poze făcute de tine (pentru impresie eu aş zice să fie alb-negru, dar totuşi pentru siguranţă e bine să le ai şi pe hard salvate în variantă color).
Un bun CÎS urăşte din tot sufletul femeile, adica mai mult decât un mascul oarecare, dar trebuie să faci să ai acest sentiment din cauza mamei, OBLIGATORIU!!!! În cazu în care eşti femeie, tu trebuie să urăşti tot femeile, din cauză că altele sunt mai frumoase decât tine, iar în timp ce ele şi-o trăgeau romantic cu vre-un mahăr de prin liceu tu stăteai acasă şi te gândeai dacă ar fi chiar aşa rău să te epilezi.
Ca să poţi intra în clubul CÎS e obligatoriu să ai o lovitura finlă ca semntura. Aici însă e o graniţă fragilă, în ideea în care victima trebuie mutilată (desigur cât încă e vie) suficient de mult încât să laşi publicul mască de ceea ce ai făcut, dar suficient de puţin încât să poată fi recunocută de poliţie ( victimă necunoscută e ca o pizdă fără gaură). Eu recomand cu căldura folosirea la ultima mişcare următoarele accesori: ciocanul, foarfeca, unghiera, pistolul de lipit, materia fecală, cuţitul de bucătrie, plictiseala, blatul mesei, paloşul,  poeziile lui eminescu (cică e eminescu cu E mare), poza lui Ciorbea.
Victimele, adică rodul munci trebuie să fie depozitate exact aşa cum, sunt de găsit grasele în cluburi, în penumbră, adic nu le vezi, dar şti că sunt acolo. 
În vederea violări victimelor înainte, în timpul sau după treabă este alegerea fiecăruia. Această meserie este foarte uşoară dacă ai puţin imaginaţie, iar roadele sunt extrem de mulţumitoare. Eu o recomand cu căldură.

P.S.1 Te numeşti Criminal În Serie doar după ce ai trecut pragul de 6 victime pe an, timp de 5 ani.
P.S.2 Data viitoare vom discuta ce se întâmplă după ce eşti deconspirat.

5 comentarii:

  1. mie mi frica cu tine acum. nu te mai primesc la mine, dute-n pula mea

    RăspundețiȘtergere
  2. tot cu mine aveti noroc, mediocrilor, un criminal in serie ucide doar necunosctui, asa ca stai calm!

    RăspundețiȘtergere
  3. cand te gandesti ca de nici o sapt nu am trecut prin medias.... si habar nu aveam ce ma putea asteapta.... :S

    RăspundețiȘtergere