Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 14 aprilie 2010

Slash solo album


Fostul chitarist de la Guns N' Roses si actualul chitarist de la Velvet Revolver si-a lansat primul(si mult asteptatul)album solo. Albumul a fost produs de Eric Valentine si include mai multi muzicieni, printre care 4 membri din 5 din era Appetite for Destruction, Guns N' Roses: Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan si Steven Adler. Solistul Axl Rose, este singurul absent de pe album(asta cu Slash nu o sa mai cante nici in mormant, nici in Rai si nici in Iad).
Eu, sincer, ma asteptam la altceva de la acest album, nu vad ce cauta pe el oameni precum Fergie, Adam Lavine sau Kid Rock. Mi se pare ca datorita acestor nume a dat-o mult spre sfera comerciala(ceea ce ma mira...foarte tare). Pe langa astia, a adus si niste nume serioase ale muzici rock din toate timpurile, cu artisti consacrati precum: Ozzy Osbourne sau Lammy Kilmister, dar si cu voci mai tinere, sa zic asa, precum: Myles Kennedy sau Andrew Stockdale. Si pe langa asta, ma asteptam ca pe album sa predomine instrumentalul si solourile de chitara, mai putin vociile si versurile.
Melodia cea mai reusita, dupa parerea mea, este melodia a9-a, intitulata "Watch This" cantata alaturi de Dave Grohl si Duff McKagan.
In concluzie, este un album facut sa prinda oricarei categori muzicale, si nu un review a lui Slash in care sa fie toate melodiile si solourile sale. Dupa mine albumul merita nota de 8.50. Pe mai incolo, salut.

3 comentarii:

  1. cel mai tare la postu asta e faptu ca vine dupa unu cu lautari.zic.e misto albumu, aproape la fel de bun ca cel guns din 2008, axl, zic.
    am asteptat de mult albumu asta si mai ales un album ca asta; nici hard, da nici soft, numa bun. dave and duff fucking rulls. iar ca sa incheiem frumos, pt melancolici: crucify the dead!

    \m/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fi surprins cata muzica stie Adam Levine. Cauta pe youtube niste solo-uri de-ale lui din concerte prin baruri de astea mai mici. Omu mananca chitara pe paine.

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: eu nu zic ca tipu nu ar fi bun, dar nu este un nume, pe care as vrea sa-l vad/aud pe un astfel de album

    RăspundețiȘtergere