Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 18 aprilie 2010

Petrecerea de duminica

Uni au placeri sadice, iar altii sunt extrem de prosti, dar amandoua categoriile au ceva in comun, zgarcenia si isi organizeaza nuntile duminica.
Cel mai groaznic lucru care poate fi duminica, in afara de datiile cand trebuie sa mergi la servici sau in vizita la rude, este sa mergi la nunta. Pe langa faptul ca nu poti sa consumi bine alcool , mai trebuie sa si platesti, ceea ce nu poti consuma, cum ti-ar placea. Desigur, poti trece la "planul B", adica sa bei bere fara alcool, dar in clipa imediat urmatoare, iti amintesti ce rau ti-a fost ultima data cand ai apelat la acest plan si decat sa suferi ca un animal maine, iar in seara asta sa fi unflat de la bere fara alcool, mai bine nu. Ba, si cand vezi friptura aia suculenta, care ar merge perfect cu vin si din nou vechea problema, maine trebe sa fi pregatit de servici si nu de zacut in pat, bei un pahar si si ala diluat cu apa si inghiti in sec. Mirele, miriasa si socri rad pe sub mustati. Tu te faci ca nu-i vezi, inghiti in sec si te prefaci ca te simti bine.
Pe urma, vine eterna problema, nu, nu cinstea, pana la ea mai e dama cu care ai venit. Dupa ce te pune sa stai langa ea cat timp vorbeste de tampoane cu prietenele ei insuportabile, tu trebuie sa pari extrem de interesat, dar sa nu participi la discutie. Ma si te doare cand ii vezi pe baieti afara, la tigara, cum discuta ei degajat si se uita dupa fuste, tu stai si te uiti in jos si din nou, inghiti in sec.
Vine cinstea, si ti-e iti vine sa-ti bagi picioru', dar in lipsa de picior bagi plicul cu salaru' pe 3 saptamani.
La ora 23.00 cel mai tarziu, pornesti spre casa, afara ploua, nici un taxi. La gura ta in mai putin de un minut sunt invocati toti sfintii care exista si care nu. Ajungi intr-un sfarsit acasa, ud ca o pula si te pui sa dormi.
Miercuri, vine mirele pe la tine pe la servici, zambitor si bucuros. Tu te uiti la el, de parca ai vrea sa-l strangi de gat, dar totusi iti pui pe fata un zambet fals si il saluti, iar el zice:"Te-ai simtit bine la nunta?", tu ce poti face, te uiti lung si zici un:"Da", de nici Chuk Noris nu te crede, pizda(sau pula depinde cum privesti situatia) aia de mire iti rade cu pofta in fata si zice:"Ma, dar ce ati avut de nu ati prea baut", tu ce mai poti zice?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu