Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 27 mai 2010

Muierile

Daca ar fi sa se faca un top a celor mai ciudate lucruri de pe Pamant, cu siguranta, locull 1 ar fi ocupat fara doar si poate de femei! Ceva mai ciudat si mai complicat ca ele nu exista si nici nu va mai exista pe aici.
Nu o sa zic acuma de toate chestile care sustin aceasta teorie, ca au fost deja dezbatute si sunt cunoscute de toti purtatorii de pula cu orientare heterosexuala, dar am sa detaliez partea lor senimentala, sau mai bine zis, ce vad ele romantic.
Fetele, femile si cam toate pizdele hormonale, sunt atrase din nu stiu ce motiv, de chesti mici(exemplu: animale mici, jucarioare mici etc.) si de diminutive, li se par cica foarte dragute si oarecum romantice, pentru mine, un porc insesnibil, un cainte ori are 3 luni ori 3 ani tot cam acelasi lucru e. Partea dureroasa pentru barbati sunt filmele romantice, de care partenerele noastre de Terra sunt foarte atrase. Cu toate ca noua, ni se par plictisitoare si absurde ele le considera de referinta in viata si chiar cred in ele, pot zice chiar ca muierile plang cu dragostea intre buze la astfel de filme. Desigur, daca tu indraznesti sa zici ceva rau de astfel de filme esti vazut ca un insensibil si unu caruia nu-i place dragostea adevarata, absoluta, cea pura, cea superba(care ghiciti ce? NU EXISTA CA IN FILME). Muzica la fel, trebe sa vorbeasca de dragostea absoluta. Si acuma, dati berile la o parte ca urmeaza "bomba": ele considera filmelo porno scarboase/aiurea si filme care au scenariu de juma' de pegina, dar li se par ok filmele eroice care au si o poveste de dragoste(sau nu) si un scenariude 5 pagini, este emotionant si oarecum placut de privit, eu consider ca in ambele e acelasi futut mai mult sau mai putin cenzurat.
Nu stiu voi, dar eu cu siguranta consider femeile cele mai ciudate fiinte.

3 comentarii:

  1. generalizezi. mie daca mi-ar venit un "purtator de pula" cu diminutive si filme siropoase i le-as arunca in fata. nu toate sunt la fel, stii...
    thanks de leapsa. o sa o fac dupa ce se termina FITS:)

    RăspundețiȘtergere
  2. apai normal ca am generalizat, ca asa-s marea majoritate...pula-n cur feeling...

    RăspundețiȘtergere
  3. sa mori tu ca nu ti-o murit inainte sa scrii postu asta

    RăspundețiȘtergere