Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 10 mai 2010

Sa mori tu

Azi, am avut onoarea si privilegiul sa intru intr-un cabinet ORL. Un teritoriu necunoscut pentru mine si cu siguranta as ava ramane, adoua oara nu ma va mai prinde viu pe acolo.
Trecand cu vederea faptu ca mi-a bagat o chestie pe gat ca sa-mi reclteze saliva(eu i puteam o cantitate cel putin tripla,daca ma lasa sa scuip, da na de ce sa faci ceva usor cand te poti complica), mi-a bagat diferite obiecte prin nas si urechi(a trecut milimetric aia de o lovitura cauzatoare de moarte). Oricum, am intarziat la scoala si o ora, am fost nevoit sa ma plimb degeaba pe afara. Era 7.40 dimineata...luni dimineata. Dincolo de "cristosei" de rigoare am inceput plimbarea de dimineata, singurele cafenele deschise erau atat de sigure incat daca erati toti 33 ieseati intregi de acolo, eu cum era fara 32 de persoane am zis ca ma plimb. Pe drum m-am intalnit cu militieni puli, care au facut pe destepti, ci diriga, care a facut pe scroafa gestanta si cu frigu'. Ajuns in scoala, automatu de cafea nu functiona(DUMNEZEI MA-SI!!!). Am intrat nervos in clasa, fara a baga de seama ca profu de religie inca e in clasa, am zis un sincer:"Dumnezeu ei de treaba", pe urma l-am salutat pe om si pot zice ca mi-am inceput ziua.
In caz ca iti place sa torturezi oameni, sau daca iti place sa fi torturat\a iti recomand cu inredere cabinetul ORL.Salut si sanatate

2 comentarii: