Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 16 mai 2010

Stereotipuri de societate

Societatea, in general, e condusa de stereotipuri. Stereotipuri care iti opresc categoric, libertatea de exprimare, stereotipuri care au devenit moda trendy.
Eu chiar nu le pot intelege(dar sa nu fiu rinocer, le mai aplic si eu, ca de, asa-i situatia). Aceste stereotipuri, comuniste din punctul meu de vedere, nu te lasa sa fi tu, te lasa doar sa nu te diferentiezi de cel de langa tine. Spre exemplu, nu poti sa intri intr-un pub si sa nu-ti eie cel putin 50 de Jack sau Jegermaister, nu conteaza ca tu detesti bauturile de genu, esti obligat(mai mult sau mai putin) sa iti iei si sa savurezi asa ceva, daca ai ceva mai multi bni la tine, nici nu se pune problema sa nu-ti iei o sticla scumpa(nu conteaza de ce, scumpa sa fie) la tine la masa, cateva dove de Red Bull si 2-3 pizde care sa stea degeaba si sa rada cand le faci tu semn. In aceeasi masura, nu poti sa vorbesti la telefon cu o fata cum ai simti tu, trebe sa urmezi regulile stereotipurilor, nici decum regulile tale si la fel e si pe messenger. Cand iei cu o fata din nou, trebe sa mergi dupa stereotipuri, chit ca pe amandoi va deranjeaza treaba asta, dar legea ne scrisa trebuie respectata!
Deci, de ce sunt asa de importante stereotipurile, daca nimeni nu le place sau mai bine zis, incomodeaza prea mult lucrurile? Eu tot ce mai pot zice:"take your hands off me, you have no right".Servus-Salut.

2 comentarii:

  1. maxim ai zis! :)) stii tu, societatea va fi plina de stereotipuri pana la adanci batraneti... dar conteaza sa nu le accepti tu. eu asa fac... nu ma prea intereseaza de ele. si sunt fericita si fara ele. deci... arunca-le la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  2. stereotipuri?Nu o sa inteleg niciodata asta[nu ca as incerca:-j]de ce trebuie sa fim toti la fel?/:).Daca ala`i blond,si eu`s verde`n cap,dc sunt eu ciudata si nu el?:)).Fuck of,mie mi s`a acrit de "reguli".Get wild and be free.

    RăspundețiȘtergere