Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 5 mai 2010

Valoare, nume si aspect

Valoarea este data de nume in primul rand, dar este foarte important si locul de unde esti sau cum areti. Si cand zic asta, ma refer ca una din aceste caracteristici trebuie neaparat sa apara alaturi de nume, in caz contrar esti un simplu nime-n drum!
Asadar, draga manelistule, poti fi tu cat de Fernando vrei, daca nu apare si "de la Caransebes" nu esti nimica. Din aceasta cauza zic ca este important numele si locul de provenienta la barbati. Toti manelisti au asa ceva si dupa idoli lor si cocalari de haicinci si-au tras dupa "BOSS" locul de provenianta(sau cel putin cartierul). Cum fiecare regula are si exceptie si aicea este la fel, adica taticu' lor guta(am zis in alte posturi ca nu o sa-i scriu numele cu majuscule)este fara apelativ, el nu tine cont de loc si spatiu, adica lui i scade valoarea daca se limiteaza la o zona. Nu domne' asta nu, el ramane solitar si se prezinta doar cu numele.
Acuma sa luam si pitipoancele la rost, la ele este irelevant locu' de provenienta, in schimb este crucial sa zica o caracteristica fizica de-a lor!!! Un exemplu elocvent ar fi Simona Sensual, o bleaga care se crede sensuala, care chiar daca e urata se vinde pentru iubitorii autohtoni de laba. Acuma si pe haicinci a aparut moda sa-ti pui numele:"Pisilina brunetik" sau "Blue EyEs",nu te stie cartieru de nu si nu-ti poti permite sa patisti asa ceva! Insa si aicea este o exceptie, Sexy braileanca.
Imi pare rau daca v-am provocat vre-un disconfort cu postu asta, dar viata e dura. Salut

2 comentarii:

  1. si pt ca tot veni vorba de valoare, ascultati piesele angry again si face of murder semnate heavy duty, proaspat inregistrate; prima studio iar a doua live in bohemian flow

    http://www.myspace.com/heavydutysibiu

    RăspundețiȘtergere