Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 5 iulie 2010

As I am know

De cateva zile tot cuget ca prostu' asupra existentei mele, iar asta nu e un lucru prea de laudat, ca am obiceiu sa vad doar unde am facut bine si sa-mi arunc singur reprosuri. Acuma sunt plin de ele, dar nu am de gand sa va umplu si pe voi cu asa ceva, mai ales ca sunt sigur ca nu va intereseaza prea mult.
Am vazut la mine ca am o calitate care pare si chiar este intr-un fel pozitiva, dar daca am analizat-o mai atent am vazut ca de imputita este. Eu, pe persoana fizica, sunt genu' de om care atuncea cand stiu ca se poate nu ma coplic si decat sa intru intr-un schimb de argumente de-am pula, mai bine trec cu vedere. Cu anumite persoane din viata mea, am facut tot timpu asta, din diferite motive, in speranta ca totul o sa mearga spre bine si totul o sa se rezolve fara prea multa bataie de cap. Insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si acuma am vazut cat de luzar am ajung, pentru acele persoane pe care le-am lasat mereu sa aibe ultimu cuvant si sa se creada mereu cu dreptatea, au cam uitat ca si eu sunt pe aicea si mai nou rolul meu din secundar a trecut in planu' 14 si sunt un cacat de figurant. Bag pula. La ei a devenit o...normalitate treaba asta, partea rea e ca si la mine a devenit o normalitate. Si imi pare tare rau ca sa ajuns aicea, eu am vrut sa fac bine si am cam ajuns intr-un rahat fara fund si probabil fara vreo sansa de scapare prea curand. Pacar, mare pacat.
Momentan sunt cam dezamagit de mine din acest punct de vedere si incerc incet sa-mi rezolv problemele. Si va las cu o melodie pe masura. Sanatate!

Un comentariu:

  1. urasc cand mi se da dreptate si vad pe fata omului ca nu ar vrea sa imi dea dreptate. hai omule sa povestim!
    iar sa dai tot timpul dreptate numa sa eviti unele replici si argumente e o prostie si e total nesanatos. sunt argumentele tale, punctele tale de vedere, trebuie expuse. daca ti se dovedeste ca sunt eronate, ok, renunta, daca nu, mergi mai departe eu ele. altfel... ajungi pe planu 14, toti te iau de fraier si li se urca dreptatea la cap.
    ps: faina piesa. :)

    RăspundețiȘtergere