Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 26 iulie 2010

Frustrare americana

Astia, cu tara lor a tuturor posibilitatiilor si cu super-mega-exxtra presedintele lor negru si cu democratia lor care e cea mai democratica demcratie din toata istoria democrtiei, sunt niste frustrati!
Ei sunt cel mai elocvent exemplu, ca daca ai bani, tu esti miezu' din dodoasca, fasolea din zacusca si muci din fasole! Cred ca mai au putin si vor pretinde ca ei au pus gaura in macaroana. Nrocul lor este ca au multi bani, iar cu diversitatea aia etnica normal ca se dezvolta ca bebelusu' in uter. Da de prin '95 pe aces mandru popor de vacari a inceput sa-i cam roada faza ca ei nu au facut nimica ci doar au marcat banu'.
Asa ca frumosu' american a hotarat sa faca filme care preaslavesc patria, filme in care apare armata americana si toata lumea depinde de ea. Si ui asa ei au inceput sa pompeze in inductria filmului milioane si milioane de dolari. Pana cand cativa tocilari, au ajuns la concluzia ca poporu, care si asa este umplut de prostii, trebe sa se nationalizeze de la o varsta mai mica. Asa au luat nastere desenele precum "South Park" sau "Family Guy". Aceste desene preaslavesc patria, injosesc minritatiile si cam tot ce este considerat nasol de americani este ponegrit.
Din nu stiu ce motiv, chestia asta imi suna izbitor de tare cu ceea ce se intampla si in perioada comunista. Oare visul american sa fie un cmunism fara cenzura?

2 comentarii: