Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 13 septembrie 2010

Buletin de identitate

Azi, am iesit la o bere cu un prieten, sa mai schimbam impresii si sa zicem ce ne face noua viata mai saraca. Si tipu mi-a zis o chestie de m-a lasat masca.
Se face ca la oprit si pe el un politist, ca e politist si poate, nu de alta. In mod traditional i-a cerut buletinu, iar tipu' nu a avut de ales si a prezentat actul. Politistul, prost cum ii sta lui bine, a vrut sa-i dea amenda ca poza din buletin(el cu cioc) nu seamana deloc cu el(acum era fara cioc). Pai ala e un dobitoc de politist, ce, ar vrea sa-si faca buletin de fiecare data cand se rade???
Eu propun, cand ne ducem sa ne facem pozele pentru permisul de conducere, sa fim cu totii crita de beti. Cand ne opreste militianu si ne vede cum am iesit acolo, si ne vede si la volan in aceeasi stare va zice ca asa aratam si scapam!!!

P.S.Vreau sa-mi cumpar un amp Peavey 6505 Plus 112 cmbo, daca aveti ceva de zis despre el sa va aud, si ziceti si cat ati da pe el!

4 comentarii:

  1. dupa ala ce a dat amenda la faza cu bancu, acum toti politistii se vor vedete =))))

    RăspundețiȘtergere
  2. un politist opreste un taran.
    -dati-mi numele si prenumele dumneavoastra!
    -dar pe mine cum ma mai cheama? intreaba taranul.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu in buletin am tricou cu pink floyd. o sa ma intrebe de el oare?
    peavey pula, vai de capul meu. super scula. nu stiu de pret dar am vazut undeva intre 5-700 de euro? wow. 60 de wati lampanti. super

    RăspundețiȘtergere