Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

marți, 19 octombrie 2010

Maine nu exista

"Acest poate care te distruge. Ca un vesnic maine. Mainele ce nu mai vine. Pe maine sa-mi iau tigari si cafea. Maine sa-mi dau seama ca iar nu esti langa mine. Maine sa ratez o zi normala. Maine sa ratez normalitatea mea.
Maine sa nu fumez, sa nu beau. Ha-ha-ha. Maine sa fac sport. Ha-ha-ha.
OK. Pe maine"(Alexandru Vakulovski-"BONG")
Serios acuma, intr-un fel sau altul, viata ne fute pe toti ca pe ultimele curve. Fara prezervativ, fara limita, fara urma de moralitate. Noua, tot ce ne ramane e sa privim inainte. E clar, ianinte nu vom vedea absolut nimic, nici macar luminita de la capatul tunelului. Inainte, pe baza dorintelor noastre ni-l facem noi. Viata doar isi bate joc de creatia noastra. Greseala e ca, lasam un spatiu gol. Ala dintre azi si maine. Ne gandim doar la maine, nu ne intereseaza ce va fi acum, ce va fi peste 10 minute. Nu, maine si atat. Fraticule, azi conteaza, acuma ce se intampla e relevant. Ce faci maine? Apa de ploaie, joc de glezne si sperma in prezervativ. Pana maine sunt cateva mii de moduri de a muri. Daca traiesti pentru maine, o sa te trezesti cu buza unflata, ca maine nu ai facut nici jumatate din ce ti-ai propus. Carpe diem!
 
 
nimic de pe frontul de est
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Un comentariu:

  1. Privim mereu in viitor,dam dracu` prezentu` si ne ratam toata viata,atunci cand viitorul devine prezent,nu mai e atat de interesant,fiindca suntem prea ocupati sa ne gandim la "maine".Zi,ca bine zici.

    RăspundețiȘtergere