Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 31 octombrie 2010

Munca fizica si oo la varsta a3-a

Munca fizica, cea mai solicitanta munca pe care de cele mai multe ori, trebuie sa o faci voluntar. Prin munca fizica ma refer la truda cotidiana, adica la facut curat si alte cacaturi de genu. Insuportabil. Plictisitor.
E lege astfel de munca, in orice conditii, e al dracului de plictisitoare! Poti sa futi in timp ce dai cu mopu' da tot ca naiba ramane, poti sa primesti la crajma ta favorita șpriț gratis in timp ce stergi prafu' ca pana nu termini(asta in cazul in care nu lasi balta totu) nu te bucuri, obti o intalnire ca o tipa mortala, foarte tare, da parca victoria e cam seaca daca afli asta cand dai cu aspiratru si asa mai departe. Astfel de lucruri, care trebuie sa le faci, chiar daca nu ai obligatie directa, oricum ai incerca, sunt ca dracu de plictisitoare. In ultimii ani am tot incercat sa caut un mod, cat de putin distractiv de a face lucrurile si am ajuns la concluzia ca nu exista.
De babe am mai scrits si stim cu toti ca-s al naibi de enervante. Sa vorbim de batrani: ce presupune varsta a3-a? Raspunsul e simplu: Oo umflate si umflate rau de tot. Ecuatia e ceva de genu: ipotenta este inver proportionala cu marimea coaelor. Deci daca vrei coae de taur trebe sa nu-ti faci laba 2-3 ani(un timp respectabil) si voila, coie cat sa lasi gravid tot poporu' chinez. Surplus de sperma!!! Da la moda, la batrani cel putin, e sa ai nadragi mai stramti si ridicati jignitor de sus ca sa se vada marimea coaelor. Cred ca si ei sunt precum copilele de 14 ani care isi masoara tatele cu "rivalele" lor, asa ei cu oo-le. Bag pula-n el de estetic si bun simt/gust. Salut.
P.S. Am vecini noi in bloc, el sas ea tiganca(un fel de guyas), amnadoi trecuti de 60 de ani. Nu fac niminca toata ziua, numa plimba javra aia de cane! Aaa, si acuma la etaju 1(unde sunt ei) brusc e padurea amazoniana, te poti rataci pe acolo si muri!

2 comentarii: