Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 19 martie 2011

Circulară introducere în lumea spionajului

 
Acesta este un material informaţional, conform standardelor în vigoare despre ce ar trebui să conţină un kit de spionaj profesionist Informaţiile sunt oferite de Institutul Internaţional de Spionaj şi...pula mea, pe scurt, le inventez pe parcurs.
În primul rând, cea mai elementară chestie la spionat este motivul pentru care faci asta. Dacă persoana pe care vrei să o spionezi e urâtă, renunţă, nu are rost, nu merită, nimeni nu e interesat de o persoană urâtă. Dacă are nasul mare, din nou este o problemă, cei cu nasul mare nu pot fi urmării, au un al 666-lea simţ prin care te simt şi chiar dacă nu te prind, mai devreme sau mai târziu vei da corp în nănău cu ei, iar dacă află că îi spionezi, nu mai prea e spionaj. Alte drăcovenii care nu pot fi spionate sunt ţigani, e natural pentru orice fiinţă umană, când vede un ţigan să simtă nevoia să-l lovească cu bordura şi să-l pună sub tren, iar din cauza acestor porniri, ei nu pot fi spionaţi. No, dacă persoana pe care o spionaţi nu are nici una din caracteristicile mai sus menţionate este ok, putem trece mai departe.
Alt element important este maşina. Maşina este în acelaşi timp ascunzătoare, casă şi birou, aşadar ea trebuie să fie una care să pară cât mai normală, să nu atragă deloc chiar dacă ea are la bord nişte tehnologi de nici Sfântu Petru, portarul raiului nu le ştie folosi, trebuie să fie o maşină care trece neobservată gen asta, în nici un caz să nu fie ceva care să dea de bănuit gen astalaltă.
După ce am stabilit aceste detalii este timpul să vedem kit-ul elementar de spionat ce trebuie să conţină:
  1. este indicat să existe 2 sticle cu H2O sau pe româneşte apă chioară-la un momendat setea vă va răzbi, dar după ce bei trebuie să te piş şi nu ai vrea să ţi prea mult timp o sticlă cu esenţă din marea galbenă în apropiere de tine.(NOTĂ: se poate şi alcool în loc de apă, dar pe urmă lucrurile se cam înceţoşează, iar situaţia devine uşor cam neclară)
  2. chiar dacă în filme detectivi au carneţel, binoclu şi reportofon, noi în secolul XXI, anul de grație 2011, folosim 1 cameră video, mult mai eficientă şi mai practică.
  3. un sandivş şi 2 pastile de imodium, că nu putem risca să pierdem acţiunea stând pe budă(NOTĂ: în loc de imodium se poate folosi şi o maşină de oprit timpul)
  4. un telefon mobil cu baterie cu autonomie mare, îmi vei mulţumi atunci când nu se întâmplă nimic și jocurile de pe telefon ţi se par eficiente
  5. o bâtă, niciodată nu şti când vrei să te sprijini în ceva!
  6. o macara, chiar dacă este poate puuuuuţin indiscretă, e foarte bună dacă vrei să vezi situaţia dintr-o altă perspectivă.
  7. papuci sport, în caz că eşti deconspirat să o poţi tuli eficient
Astea fiind spuse, cam asta e cu spionajul. Succes şi la cât mai puţine eşecuri

3 comentarii:

  1. cum sa inventezi asa ceva? chiar ar trebui sa publici treburile astea:)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. mah ai uitat o chestie la persoanele care nu pot fi spionate. check this out => http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2011/03/meh.ro6898.jpg
    p.s. la partea cu telefonu cu autonomia mare.. nu era mai simplu sa iti iei incarcator de masina? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @cristian barbu masina de spioni nu are chesti d'astea de muritori, gen incarcator de masina, pe langa asta ce te faci cand nu esti in masina?

    RăspundețiȘtergere