Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

vineri, 11 martie 2011

What's the story, mornin' glory'?

Azi am auzit o poveste tipic adolescentină, iar eu ca înțelept adevărat ce sunt o să v-o explic vouă, muritorilor. Dar mai întâi o să vă rezum povestea:
Era o tipă Oana, care s-a îndrăgostit lulea de unu Tudor(amândoi elevi de liceu). Ei au început să aibe o relaţie împreună. După 3 luni, Tudor s-a mutat împreună cu familia în alt oraş, iar el cu Oana nu s-au mai putut vedea. Mircea, era cel mai bun prieten al lui Tudor, iar acesta împreună cu familia lui mergea în vizită la Tudor şi a întrebat-o şi pe Oana dacă vrea să vină cu ei, dar dacă dorea să vină trebuia mai întâi să şi-o tragă cu Mircea. Fireşte aceasta a acceptat. A ajuns la Tudor, iar la final i-a zis ce a făcut, acesta s-a enervat şi s-a despărţit de ea, fără să-i spună că şi el este implicat într-o altă relaţie. Oana a fost distrusă. O prietenă bună a Oanei, Maria, i-a zis că toţi barbaţi sunt aşa. Radu, colegul de bancă al Oanei, a văzuto supărată şi a întrebat-o ce a păţit, aceasta i-a povestit totul, iar el i-a spus că de acum înainte va avea el grijă de ea.
   
Sunt convins că minţile voastre înguste au priceput cam atât: Oana, Tudor, Oana, Mircea, Radu şi cine dracu e Maria. Nu-i nici o problemă, de aceea sunt eu aici, să vă explic. Pentru început, un grafic defineşte clar rolul fiecărui personaj: 
Da, deja este mult mai bine. Se simte că deja vi s-a deschis o nouă fereastră de gândire, un nou borcan de intelect. Acum urmează analiza personajelor:
1. Oana, ştim despre ea că are 17 ani. Deja începe să fie interesată în a-şi începe viaţa sexuală, dar probabil îi este frică şi a avut nevoie de un impuls, iar acel impuls a fost Mircea. Mai ştim despre ea ca este extraordinar de proastă, mai proastă decât nivelul mediu cel puţin. Cum dracu a putut ea să gândească(defapt să nu gândească:"mă duc la Tudoricelul meu şi îi zic că nu a fost nevoie decât să sug vreo 5 pule şi să-i ling în cur pe 2 ca noi 2 să ne putem vedea şi să ne ţinem de mânuţă şi să ne sărutăm delicat pe buze!", o pulă tu Oana, eşti proastă. Oricine te-ar fi părăsit, serios, mai ales că Mircea nu te-a obligat să o faceţi.
2. Tudor, el este un om bun, chiar este un om bun. Simţea că el a greşit faţă de Oana şi a făcut în aşa fel încât să fie chit. Pe urmă fiecare cu pizda mă-si, pula-n cur şi bani de drum şi cu siguranţă şi-a întărit şi relaţia cu Mircea.
3. Mircea, exemplu clar de norocul prostului. A încercat marea cu degetul şi i-a reuşit, e drept cu ajutorul lui Tudor, dar totuşi de apreciat. Felicitări Mircea.
4. Maria, există două posibilităţi: ori este lesbiană şi a zis ce a zis doar ca să o atragă pe Oana în tabăra cealaltă ori este o curvă proastă care şi ea la rândul ei s-a ars ca Oana şi acuma a devenit lesbiană sau doar extrem de feminista. Muie-n cur pe unde bei apă!
5. Radu, el este adevăratul personaj negativ aici. El profită de Oana cât se poate de mult şi chiar mai mult. Radu, ai un premiu!
Fireşte că eu ţin cu personajele negative. Trebuie să fie cineva care să-i susţină şi pe criminali şi violatori!

Un comentariu: