Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 12 iunie 2010

How to deal with shit

"Un american face în medie 6 drumuri pe zi la toaletă. Asta, la durata lor medie de viată, înseamnă că si petrec 2 ani si jumătate din viată pe sau în fata WC-ului;"(sursa:http://www.altastiinta.ro/pagini/poate%20nu%20stiati/puterea/cifre.html). In cncluzie si noi, chiar daca nu suntem americani, stam destul de mult la buda, deci trebe sa stim cateva lucruri de baza atunci cand dam afara toate investitiile.
De regula, cand simti ca-ti vine, nu stai mult pe ganduri si te duci la buda sa te caci. Treaba nu-i asa simpla cum pare, adica, atuncea cand te caci trebe sa te gandesti la ceva. De preferat ar fi bine sa ai gandurile asociate cu o imagine virtuala. Cele mai eficiente ganduri in clipele alea de intendere maxima sunt: inghetata care cade de pe bat, un pod/cladire care este dinamitat/a, o piatra care cade in apa sau cel mai eficient/utilizat gand:BOMBARDAREA BERLINULUI.
(
am pus si o monstra in caz ca stati prost cu imaginatia)
In cazul in care "ADN-ul" refuza sa iasa exista solutia pe termen lung: fasolea sau pe termen scurt:(daca esti o persoana normala)strangi din dinti si impingi sau (in caz ca te-ar tenta o aventura bi) nu degeaba ai 10 degete la dispozitie, foloseste-le.
Lectura, este foarte importanta inainte si dupa ce treaba a fost facuta, ea calmeaza si iti da forta necesara sa treci mai departe. Cu tate ca tendinta este sa se citeasca ceva amuzant pe buda, conceptia este profund gresita, este de recomandat sa citesti ceva ce sa te tina cu sufletu la gura, sa te faca sa strangi din buci.
Ei bine, atata pentru azi. In caz ca aveti problema cand stati pe buda ezitati sa ma cautati. Salut.

4 comentarii:

  1. asta e un fel de tutorial sau ce? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. tre` sa iti povestesc eu cum e sa te caci printre straini, ca tot am venit acasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. 'invatati cum sa va cacati' de alex diac, editie limitata la doar 9, 99 lei, acum in toate librariile. :))

    RăspundețiȘtergere