Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 2 septembrie 2010

La bloc

As incepe sincer cu un "bagami-as pula in ea de treaba(vecini si bloc)". Deja m-am saturat de toata porcaria asta de treaba!!! Cu prima ocazie ma mut la casa!!!!!!!(X589658)
Sa moara in chinuri, toti aia care fac gratar(sau orice ce necesita foc cu lemne), in fata garajului vara, ca nu poti, la tine in casa sa stai cu geamu dechis, te inunda mirosu' de fum. Si tot acesti dobitoci iarna taie porcu, tot in fata blocului, lua-i-ar dracu.
Sa arda in iad toti aia la care le urla OTV-ul sau Etno 24/7, iar tu vrei sa dormi, nu sa auzi cum va fi vremea in urmatoarele 7 zile, ca sincer te doare fix in cur de vreme!
Sa crape traznite toate locatarele pe care moarte nu le-a gasit acasa care stau si iti supravegheaza toate miscarile, ele iti stiu mai bine programu decat ti-l sti tu! Da' asa e bine, ca daca vrei sa te intalnesti cu cineva, intreb baba scari, aia sigur stie la fiecare secunda unde esti localizat(ca un fel de GPS preistoric) si vara stau si crapa seminte in fata blocului si pe urma zic "tinerii asta nu au pic de bun simt, mananca samburi si ii aruca pe jos", SA MORI TU!
Sa se inece in propria voma si vecini cretini care, "lucra de noapte" si tu nu ai voie nu sa asculti muzica, sa vorbesti(se admite vorbitul prin semne doar!), dar, stai si te gandesti "bemi-ai coaiele, ca tu esti somer de 4 luni, unde pizda lu' mumata lucri tu de noapte ba???".
Sa cada in cap, capra aia hormonala si urata din scara, ca are aproape 40 de ani, da' inca isi cauta "perechea"(TU, zi multam daca gasesti pereche de cizme la varsta asta nu barbat) si sta toata noapte si si-o trage cu vibratoru' ca poate poate pacaleste pe cineva ca a avut o pula in ea! Teapa tu, noi stim ca nu ai simtit si nu  sa simti asa ceva niciodata!!!
Si acum dedicatie speciala, pentru ai mai de cacat vecini din istoria lor(aia de sub mine), care de 3 zile imi invadeaza bucataria cu muste(ori o crapat vre-unu, ori se caca in fata geamului) sa cada in cap de la 13 metri!!!! Duce-ti in cimitir de rpsti, ca am fost la 2 minute de a scoate si parchetu din bucatarie sa vad ce e de-s muste pana sa vad ca de la voi vin. Muriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiti.
P.S.Furci, cutite, tarnacoape!!!!

7 comentarii:

  1. Zici ca mi`ai descris vecinii :))

    Traim acelasi chin!
    Super postarea!Foarte reala.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiam ca tara nu duce lipsa de specimene.....dar blocul tau e FULL.Ii poti extermina cu putina gazolina si foc :))
    p.s si la casa o sa ai vecini care dau tv tare.....sau mai rau cum am eu la manele x(x(

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))lasa vecini ma si vezi d elatina:))))...glumeam...hai ca te primesc eu la mine..:)))) am si eu vecini batuti in cap dar nu ca la tine:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @coco crede-ma nu e ca la bloc, aicea auzi o besina sanatoasa de la 2 etaje:))

    RăspundețiȘtergere
  5. cool. not. eu tin minte ca eram mic si aveam un vecin care statea la 2 si dupa ce a murit i-au adunat din casa 2 galeti de gandaci morti. how cool is that?

    RăspundețiȘtergere
  6. pai or fi murit gandacii odata cu el!

    RăspundețiȘtergere