Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 16 octombrie 2010

If I die tomorrow...

I'll be alright(vorba cantecului). Da serios, m-am tot gandit, dupa ce crapam avem 2 posibilitati clare, defapt 3:1.rai; 2.iad; 3.fantoma(pentru aia care sunt foarte energici, care nici in mormant nu au pace. Eu cred ca voi apartine ultimei categori, dar sa privim celelalte 2, ca sunt interesante:

1.Rai
Ca sa devi membru al acestui club(???) super-mega-extraultra exclusivist, iti trebe coaie(indiferent de sex) taticu-le. Ca sa ajungi la astia trebe sa fi, putin, putin mai jos de sclav. Bine si asa e la mijloc un mare si paros DAR. Trebe sa nu injuri, sa nu scuipi, sa nu bei, sa nu futi, sa nu inseli, sa nu faci bani nemuncici...si cam la tot ce poti incepe cu "sa nu..." e aici. Un lucru important pe care chiar e indicat sa-l faci, nu e sa intorci celalat obraz ci chiar tu sa-ti dai palmele. Si prin aceasta procedura simpla, ti se asigura un loc, dar unde ajungi defapt?? Intr-un loc pur, unde dainuie fericirea eterna! Astia ori se pastreaza in viata asta si cand ajung in rai e futerea de pe lume, un loc unde orgiile sunt la ele acasa si beutura curge in rauri(ceea ce nu cred) sau considera ca te-ai obijnuit cu viata de cacat ca sluga si o continui si in ailalta viata(foarte posibil).

2.Iad
Ei bine, aicea, e de ajuns sa ne simtem bine in viata asta si hop, ne-am asigurat un loc. DA, ati auzit bine, bei mult, esti in iad, futi fara sa faci copchii, esti in iad. Pe scurt te simti bine in viata asta, esti in iad. Atat da simplitate. Si acolo nu are cum sa fie chiar atat de rau. Adica ui ce test/proba faina ai ca sa ajungi acolo, cum dracu' sa fie rau?

P.S.1Alta dovada ca in rai e slugareala si in iad e msito: Led Zeppelin-Stairway to heavan(uri ca bou scari) si AC/DC-Hiway to hell(mergi pe autostrada, cu masina).
P.S.2Daca te pune dracu' sa zici ca-s satanist te rup in 2 bucati inegale!!!

3 comentarii: