Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 1 noiembrie 2010

Sindromul "Profesor solitar"

Inconjurat de peretii cancelariei, sta ascuns, are 40 si de ani, e singur. Se uita la un catalog, isi aprinde o tigara, se uita la telefon sa vada daca nu a primit un SMS, trage aer adanc in piept, ofteaza. E singur. Toata lumea din afara usilor acelea mari, de care toti s-au speriat la un momendat in viata il vad putin ciudat, dar il accepta si il respecata. Atat. El e profesor si e singur.
Asta e menirea lui pe lume, sa predea. Sa invete. Sa incerce sa faca ceva din javrele alea de copii de pe bancile scolii. Javre de copii care rad de el ca se imbraca ciudat. Ca are gusturi ciudate. Ca nu stie sa se distreze! Le va arata el! "Maine lucrare futu-va mortii vostri!"
De ce e singur?? Pai, in primul rau pentru ca e bou, exact era studii da' nu are scoala vietii! Fraticu-le aia te face sa fi cine esti, ea nu tine cont de ce titlu ai sau de ce realizari ai. O doare in cur, poate nici acolo. Normal, el cum e mulau, care nu vrea sa fie pizdos ci vrea sa fie pizdit si va zice ca defapt, el a fost prea ocupat cu invatatu in tinerete si ca nu a avut timp sa-si caute perechea si ca....pe aicea te plictisesti si nu-l mai asculti. Du-te ba de aici, pe cine fraieresti, ca trebe sa fie printre ultimii dobitoci la faculta ca sa te faci profesor, si ce invatai tu chiar asa?? Ca stateai toata ziua in camin si iti faceai laba, cand iti zicea colegu' de camera cum se fute una si alta! Poate luai si notite sa pari mai cul. Defapt mai fraier! Da, categoric, mult mai fraier. De ce nu zici ca toate te refuzau ca erai ca dracu' de bleg si imecil. Macar esti sincer.
P.S.1 Aste e la fel de valabila si cu profesoarele.
P.S.2 S-a schimbat ora. Toata lumea "dormim cu o ora in plus!!!iee". Sa mori tu! Imbecililor, dormi cu o ora in plus, dar te pui cu o ora mai tarziu la culcare!

Un comentariu: