Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Postare exorcizata

Din nu stiu ce motiv, dar cu siguranta un motiv ultra-extrem de bine intemeiat, e foarte la moda sa caci pe gura o minifilosofie semi-intelectuala care sa contina si termenul "exorcizare". Mai mari roacari(cu varsta cuprinsa intre10 si 14 ani) considera lucrul asta ca fiind un brand, un simbol al generatiei lor. Nu conteaza ca tu esti cretin/a si habar nu ai de ce inseamna cuvantu asta. Acuma treaba se complica putin, ca daca esti  copchila care inca n-are tate crescute si care e mare roacara si la 20.30 e in casa si care bea juma' de sticla de Bergembier(ai mai proasta bere) poti baga linistita o filosofie de genu:"scaunul exorcizat al constiintei mele". Eeeee cu asta rupi gura targului. Da stai linistit, fecioras fara floci la cur, la tine e putin naspa daca nu pui o filosofie mareata, da la inteligenta lu' astea, nu trebe sa stai prea mult pe buda ca sa gandesti filosofia!
Si acum suflet pierdut, o sa-ti zic ce inseamna exorcizare=eliberare de diavol prin rugaciune/descantec(dexonline.ro). Asa ca draga cretinel, cum poti zice de scaune si pareri exorcizate?
P.S. Daca un urs, ar fute un panda sau koala, ursu ar avea reputatia de pedofil?

4 comentarii:

  1. BeeJay aici trebuie sa te contrazic.. in pula mea.. tu ai baut pana acum Noroc? Bergenbier ii lux pe langa aia:)).. si in plus Bergenbier ii chiar buna :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am comparat bergembier cu nimica, o pur si simplu o bere proasta!

    RăspundețiȘtergere