Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 21 octombrie 2010

The Stig

Sunt un mare fan al emisiunii de pe BBC "Top Gear". Discutam cu un rpieten dupa a3-a bere despre emisiune si am ajuns la The Stig si ne-am tot intrebat, "cine dracu' e el?". Am gasit pe internet 2 posibilitati. Prima e de pe youtube si a2-a de pe wikipedia:

"In September 2010, after the High Court judgement allowing Ben Collins to publish his autobiography revealing himself as White Stig, the Sun  claimed that 26-year-old racing driver Phil Keen had stood in for the White Stig, both behind the wheel, and in appearances, when Collins was unavailable, including at the 2009 Top Gear Live event in Germany"
Deci, cine e The Stig?

2 comentarii:

  1. daca tot ai citit pe wikipedia stiai si faptul ca faza cu schumacher e urmatoarea: in emisiunea respectiva, la rubrica de power lap a fost testat ferrari fxx, care a scos cel mai bun timp. e, conform ferrari, astia de la top gear au primit fxx sa il testeze doar daca este pilotat de schumacher, drept urmare, schumacher este the stig in aceasta emisiune iar pe site-ul top gear sau pe pagina de wikipedia scrie treaba asta si despre toata aceasta inscenare. iar ben collins si phil keen nu stiu cine mama dracu or fi. oricum eu nu cred ca top gear, o emisiune de renume mai mult decat mondial si la o asemenea televiziune, adica bbc in pula mea, o sa dezvaluie identitatea lui stig. adica e mult prea tare faza si mult prea veche ca sa zici acum cine e the stig. e mult mai fain daca ramane un mister...

    RăspundețiȘtergere