Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 11 octombrie 2010

Teoria grasei

De unde vine? Care este scopul ei in viata? Are o viata?...Astea sunt doar cateva intrebari pe care ni le punem cand vedem pe strada(ocupa toata strada) o grasa(exceptie daca e americana). Eu mi-am pus problema cum apar si mai ales, ce se intampla cu ele...si am ajuns la 1 teorie esuata si una care cred ca e adevarata!
1. Teoria frigiderul(esuata)
Sti, datile alea, cand ai mancare cacalau si nu ai unde sa pui un borcan in frigider. Cand stai juma' de ora sa te htarasti ce sa mananci si pe urma juma' de oras sa trudesti sa ajungi la acel ceva prin frigider. Deci poti zice ca ai frigiderul plin pana la refuz si pe urma brusc te trezesti ca e gol, gol, gol. Na, eu crede-am ca toata mancarea aia se reincarna intr-o grasa, frigiderul avan rolul unui uter. Si cand depasea greutatea de 130Kg, iesea si pleca sa bantuie straziile. Dupa ce mi-am petrecut mai mult timp monitrizand frigiderul, nici urma de grasa ambulanta, asa ca am abandonat teoria.
2.Teoria "poza in trei"
Cand te mai duci la un eveniment, de-s si muieri, ai vazut ca se pozeaza ca tutele, in grup si isi lipesc fetele una de alta(de obicei in numar de 3 se face, de acolo si numele teoriei). Parerea mea, e ca la cele mai corplente, care sunt usr marginalizate, li se unesc celulele. Si din 3 cat de cat ok, devine una MAREEEEEE de peste 130 kg. Si asa, au luat nastere grasele.
P.S.Nici o femeie cand poate raspunde cu "da" sau "nu", nu va face asa ci va da un raspuns lung i kilometric din care nu poti intelege daca e alba sau neagra.

Un comentariu: