Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 10 octombrie 2010

Vi la un suc?

A trecut vara, iar de la linistitele terase, unde iti batea vantul in plete(sau intre urechi), s-a ajuns iara la fostele pivnite, acuma devenite pub-uri sau crajme pline de fum, de alcoolisti, de pizde in cautare de o aventura cu pula in cur si de distractie pe muzica(care suna asa:bum bum bum bum).
Ciudat la terase e ca nu servesc altceva decat cafele, bere(doamne-s multam) si alcooluri. Fara cocktail-uri(a 2-a oara doamne-s multam) si nici tigari, dar in schimb au inghetata, muzica data extrem de incet si inchid la 00.30 cel tarziu. Cea ce e naspa!
Sa revin la baiu meu. Cum  crajmele s-au remutat iar in chimnite, a reinceput perioada alcoolizarii fericite! Da acuma ma freaca un gand. Am observat, ca mai mari macho ai lumi crajmolite, vin cu cate o pisi careia ii fac cinste. Aia isi comanda ceva pompo, scump, de o culoare ciudata si care eu(nu beau cocktailuri) nu am habar cum e la gust. Ia 2 gurite mici, se stramba si dupa juma' de ora pleaca, lasand beutura acolo. E aia idioata??Nu incape indoiala! Da' de ce isi comanda ceva, ce nu are habar ce e si il lasa acolo???O dau bani afara din casa???
In opinia mea aia e o proasta si sunt din ce in ce mai convins ca in viata asta nu voi bea cocktail-uri(cock=pula tail=coada, adica coada de pula).!

2 comentarii:

  1. mah doar o mica observatie in legatura cu tarasele.. nu stiu le ce terase ai mers da si la centrel si la colours si la hypnose erau cocktailuri.. si cateva is chiar bune.. scumpe ca dracu.. da bune :D.
    si daca tot esti contra cocktailurilor.. ce parere ai despre Irish coffe si Frappe (ca teoretic vorbind si astea's cocktailuri numa ca virgula cu cafea)

    RăspundețiȘtergere
  2. la nici una din terasele astea nu aveau tate lichidele care erau jos in bar, nu beau Frappe sau alte porcari, cafea clasica cu putin zahar si fara lapte!

    RăspundețiȘtergere