Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 12 decembrie 2010

Hui

Încep postul ăsta cu o mică scenetă cu dialog:
X: În pula mea!
Y: AAAAA, ce cuvânt inadmisibil de folosit în societate!
X: Calm, nu mă refeream la cea de om, sunt  persoană cultă, vorbeam de ce-a de cal.
Y: Pai zi dom'ne aşa, mă faci să mă oripilez aicea ca proasta, în pula calului de treabă.
X: Îmi cer scuze, nu am vrut să vă provoc disconfort.
Un lucru foarte cunoscut este că  femeile fug de cuvântul pulă de parca el, le-ar intra în gură în clipa imediat următoare după ce l-au citit/auzit. Un lucru deja obișnuit, dar am observat că şi masculii feroce şi alfa încep să facă la fel. Mai mult ca sigur că aceia care se feresc de cuvine sunt lăbarii care se îmbracă în roz şi beau mini bere(de-aia la 0.33) că nu-s în stare să bea una întreagă.
Aluziile cu caracter degradant şi înjurăturile sunt, o artă fină. O artă care necesită timp până să o poţi stăpâni şi folosi, aşa cum se cuvine. Asta în cazul în care nu eşti vre-un idiot la care înjurătura cea mai fină este fut pe măta, în cazul în care te regăseşti aicea meriţi să fi dat de mâncare la porci, ca faci umbră pământului degeaba.
O înjurătură extrem de dureroasă este aceea de mamă. De cate ori nu ai auzit:"Poţi să mă înjuri numa să nu zici d-alea de mamă". În pizda mă-sii de prostie. Care e diferenţa între du-te dracu şi du-te în pizda măti? Niciuna, dar dacă eşti retardat/ă nu ai cum să-ţi dai seama.
Conform naturii noastre de geni care predmină Pământul, s-a găsit rezolvarea. De exemplu la pulă s-a mai pus şi de cal, rezultând pula calului care deja sună a operetă fină şi romanţă, nici nu îţi mai vine să crezi că e înjurătură, aşa-i? Fraierilor lipsiţi de imaginaţie mai sus numiţi, le-am făcut eu varianta acceptată de societate a tentativei lor de înjurătura. Astfel, de la în pizda ma-ti am ajuns la o întoarcere retrospectivă în colul uterin al părintelui tău matern(crede-ma, chiar există cuvintele astea). Ca să ajung la forma asta a înjurăturii, a trebuit să gândesc problema cel puţin 24 de secunde. Mai jos pun alte forme acceptate ale înjurăturilor, să şti în pula mea să vorbeşti frumos:
  • plm-pula mea
  • fgm-futu-ţi gura mă-ti
  • pwla-pula(inteligenţa peste inteligenţa, eu nu m-aş fi gândit la asta nici în 1000 de ani)
  • 3.14zdă-pizda
  • pzd-pizdă
  • draq-dracu
P.S.1 Hui înseamnă pulă în rusă.
P.S.2 Dacă intri într-un magazin şi vezi ceva atât de ciudat şi de urât încat nu ai vrea nici să fi văzut în apropierea lui, la 3 femei din 4 le va plăcea şi îşi vor dori aşa ceva. Acuma şti cum să cumperi cadou de crăciun.

4 comentarii:

  1. be-mi-ai pula de deontolog. super true mate.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) eu nu inteleg de ce meri in pizda ma-tii e injuratura... fratica, ai stat (cred) 9 luni de zile acol... fara nicio treaba... era cald si bine, nu trebuia sa te strofoci sa faci nimica, daca ti-era foame dadeai din picioare si brusc primeai mancare, si nu te futea nimeni la cap(poate un pic, but still...). Daca amu ti-e foame poti tu sa stai unde esti si sa dai din picioare cat vrei ca nici dracu ne te baga in seama... Sa ai ozzy buna!

    RăspundețiȘtergere