Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 29 decembrie 2010

Petrecerea continuă

Iarna, inevitabil, a venit cu un ger crâncen, de îţi vine să arunci toţi ţiganii afară în stradă. Că doar nu e om în patrie care să nu aibe pe lânga casă cel puţin 1-2 brazilieni pe persoană fizică.
După ce a trecut crăciunul, iar eu l-am scăldat cum se cuvine cu alcool, uitând total de semnificaţia lui şi ajungând de la sărbătoare la un chef monstru, vine cu paşi repezi revelionul. Alţi bani, altă distracţie. Spiritul revelionului l-am înteles mereu, dar mi s-a părut o prostie. Nu sărbatoresc nimica la revelion. Adică după ora 00.00 vine, ca de obicei 00.01, femeile răman tot femei, oamenii tot oameni,  soarele răsare tot din acelaşi loc. De revelion nu se întâmplă absolut nimica! Este mai mult ca sigur o invenţie de nărzi, care prin revelion au găsit o scuză să stea 1 noapte mai târziu de ora 22.30 fară sa facă treburi de nărzi, probabil că 1/5 din ei erau evrei. Petrecerea continuă...
Francezii, chiar dacă nu par sunt un popor de evrei. Tremură căcatul pe ei de slabi ce sunt, dar se cred mari coişi prin Europa. Voi, mon cher, aţi mâncat bătaie de la toţi cu care v-aţi bătut. Noroc cu Napoleon, că v-a mai scos din rahat, dar el nu era francez. Nici măcar o limbă nu aveţi, aţi copiat una şi i-aţi pus un accent ciudat. Bă, da-o dracului, nu aşa se face, serios. Petrecerea continuă...
Ce frumos este sa merge la un Irish pub ca să bei ca tot omu o bere buna, eventual să bagi şi un sandwich de-al lor. Pe urmă radiezi de fericire cănd vezi că după ce treci de nume şi vreo 2 fulare cu Irlanda s-a cam terminat ideea de Irish şi a început ideea de bar românesc. Cu tot ce trebe în el, oameni de căcat, chelnere urâte si proaste, bere la 0.33 şi muzică de pe Kiss FM. V-au îndoctrinat francezii?
P.S.1 Acuma începe o perioadă importantă în viaţa noastră, trebuie să alegem calendarul, cu care vom trăi în urmatorul an. Mare grijă la ce alegeţi!
P.S.2 Slex hardcore!!!!

2 comentarii: