Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

vineri, 12 februarie 2010

Anti "Valentine's Day"


Si sa mai dus un an, din nou a dat peste noi mirifica si captivanta sarbatoare a indragostitiilor. Sarbatoarea care ne umple sufletele de roz si dragoste, cunoscuta ca Valentine's Day" sau cum zice tot taranu' roman "Ziua Indragostitiilor".
Nimic, din toata luna februarie cel putin, nu mi se pare atata de penibil ca aceasta sarbatoare pe care nu o pot pricepe nici cum. In frumoasa zi de 14 februarie, se presupune ca toata lumea se face roz, cu forma de inimioara, cumparand flori si ciocolata persoanei iubite si adresandui cuvinte dulci precum:"stai in inima mea ca gaina pe ou". Deci e de tot cacatu'. In saptamana respectiva, tu ca om care gandesti cu 2 neuroni, nu poti sa iesi cu vreo fata, pentru ca saptamana respectiva e rezervata prost-gustului barbar a unor oameni insetati de roz. Pot asemana perioada aceasta cu siropul de visine.
Un alt factor este ca majoritatea nici nu stiu cine este Sfantul Valentin, dar ei il sarbatoresc mai ceva ca pe Craciun. Nici nu-i intereseaza sa afle cine e defapt.
Din aceste motive port un mare respect trupei vocal-instrumentale "Tapinarii" care de 8 ani in preajma acestei sarbatori au un turneu intitulat:"Anti Valentine's Day".
Oricum aceasta sarbatoare mi se pare tampita si absurda, dar nu te obliga nimenea sa iei parte la ea daca nu vrei si nici nu te poti caca in gusturile omului daca el vrea sa ia parte la asa ceva, eu ma declar:ANTI VALENTINE'S DAY!Salut
P.S. Nu am nimica cu faptul ca vrei sa-ti areti dragostea fata de o persoana, am o problema strict legata de sarbatoare Zilei Indragostitiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu