Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

marți, 16 februarie 2010

Spalaturi pe creier(partea I)


Din ciclul de intamplari:"S-ai prostim pe prosti", a aparut canalul: DISNEY CHANNEL, care dupa parerea mea, nu are nici o legatura cu brandul "Disney".
Aces program TV, dedicat exclusiv copiilor, care ar trebui sa contina desene educative si creative care sa stimuleze pruncul si sa-i dezvolte capacitatiile intelectuale(cat se poate la varsta lui), acesta nu face decat sa exploateze tineri si sa-i tina intr-o mediocritate drastica, ba mai mult printr-o publicitate puternica sa scoata si bani de la parintii copiilor iubitori de TV. Canalul promoveaza sexul ascuns, dezvoltarea brusca, pierderea copilariei si cum poti reusi(exemplu: hana montana si jona's brothers [nu am de gand sa scriu numele astea nici cu majuscule si nici nu ma intereseaza daca le-am scris corect]). Nu ar fi asa rau daca cel care se uita ar avea de la 14-15 ani in sus(ca doar de la o varsta trebe sa afle si el cum sta treaba), dar pana atuncea nu vad sensul desenelor prezentate de ei si in cazul noilor staruri, care sunt dovada ca "si tu poti reusi!!!" insa ei au uitat sa mentioneze ca in spatele lor se afla niste tipi plini de bani care au platit sume incredibile pentru "talentul" acestora.
Disney, are un nume si un trecut glorios, cu niste filme de marca, dar noul disney(din nou evit sa folosesc majusculele) nu este nimic mai mult decat o corporatie insetata de atentie si bani care ar face orice pentru ceva bani in plus.
Politica lor de publicitate este exagerata, peste tot pe unde te uiti vezi doar reclame cu ei sau cu personajele lor, inclusiv ambalajele de la diferite produse alimentare. Ajunge de te dezgusta doar reclama.
In concluzie, eu sunt un nesimtit, care nu stiu sa apreziez ceea ce disney channel face pentru copii...probabil, dar asta ma intereseaza putin spre deloc, in opinia mea astia sunt un exemplu negativ pentru copii. Servus-Salut.

Un comentariu:

  1. Ãi fi arzând-o tu oțâr mai intelectual, da asta nu înseamnã nimic. Te simți superior cã-ți bagi (beep) în nişte subiecte deja discutate si rãzdiscutate şi fãrã nici o concluzie sau soluție în final? Ce naşpa sunt toate chestiile care se întâmplã, ți-o zice oricine, pã gratis.

    Dacã tot vrei sa te spargi în articole socialo-culturalo-alea, mãcar scrie-le corect gramatical. Da’ io zic cã la 16, 17 ani(uãtevãr, câți or fi) ai putea face chestii mai colorate de-atât. Serios.

    RăspundețiȘtergere