Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 25 februarie 2010

Opere de arta

Romanul mereu a avut o atractie pentru ceea ce se numeste "chici", dar si pentru prost gust. Voi enumera cateva din megasuperextraordinarele operele de arta care se regasesc in aproape toate casele/apartamentele din patrie.
  1. Rapirea din Serai: Aceasta e cea mai preatioasa opera in viziunea multora(covorul desigur nici de cum opera lui Mozart). Se gaseste foarte mult in casele cetateniilor rromi(tigani, jeguri, etc) si este pusa pe peretele "de duminica". Pentru a detine asta in casa iti trebuie vocatie, nu orice fraier are asa ceva!
  2. Pescarul chinez: Acesta este accesibil oricarui muritor, indiferent de etnie, nationalitate sau apartenenta politica. Aceasta extraordinara sculptura intriga pe toata lumea ca nimeni nu poate intelege ce dracu' vrea sa reprezinte, dar toti o au in casa ca e "cul".
  3. Pestele de sticla+milieul de pe televizor: Nu conteaza ce TV ai, vechi sau nou, cu plasma sau fara, daca nu ai asta pe televizor esti varza, egal cu zero, intr-un cuvant e ca si cum nu ai fi. Acest accesoriu(2 in 1) este baza si miezul din dodoasca, fara el ,cum am zis mai sus, esti mort!!! Cum ar zice un prieten de-al meu "this is the shit man".
  4. Icoana cu ceas: Acest obiect este relativ nou, dar extrem de cautat. Un bun crestin nu ezita sa nu-si invadeze casa cu o icoana cu ceas cumparata de la chioscu din fata blocului, aceasta este dovada numarul 1 ca esti bun crestin.
Odata cu acest post, am realizat cat sunt de salbatic, parlit, izolat de societate si toate celelalte deoarece nu am in casa nici una din aceste mirifice opere pe care daca le-ar vedea Michelangelo, Da Vinci, Picasso si restu', sigur si-ar taia-o ca ei nu au facut asa ceva. Daca imi puteti spune de unde pot procura asa ceva va rog sa nu ezitati. Multumesc anticipat. Salut

Un comentariu:

  1. incearca la 38, care by the way, la sb ii zice 48.deci sa ne intelegem da, ca sb e resedinta :))
    ...da mai este un obiect pe care romanii inca il mai au in casa,nu face parte din operele de arta, da e de valoare, pt ca masoara timpul cu precizie si este, poate unii si-au dat seama....ceasul de perete auriu, in forma de ceas de mana.mai incearca la anticariate, s-ar putea sa mai gasesti cate o relicva

    RăspundețiȘtergere