Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 18 februarie 2010

Spalaturi pe creier(partea a II-a)


Daca data trecuta am primit o serie limitata de injuraturi, tura asta sigur o sa primesc mult mai multe!
Cum pentru prunci sa infiintant postul disney channel, pentru adolecenti sa infiintat MTV!(unde "M" vine de la:music, micheal, metal, masturbate, etc)
In aproape tot ce arata MTV se aplica 2 legi elementare:1.legea lui Hoffer care spune:"Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul" si legea lui Zappa care spune:"Pe pamant sunt doua lucruri omniprezente: hidrogenul si prostii". Ei bine, acest canal da dovada da o gama larga si variata de prostie nativa, cu emisiuni precum:strutter, jackass, date my mom, 16 and pregnant si asa mai departe.
Strutter: pe asta nu-l inteleg deloc, tot ce face el in emisiunea aia este sa-si promoveze o imagine de tot cacatu', sa promoveze un limbaj obscen si o prostie rar intalnita la o singura persoana.
Jackass: spit in ceru guri, linge-ti ceafa, suge-ti ochiu', 64 de lovituri la ficat, o emisiune fara rost care iti arata "duritatea" prin prostie acuta care duce intr-un absolut nimica.
Date my mom: "de ce dracu'???...eu vreau sa ies cu mata sau cu tine??"
16 and pregnant: asta e cat de cat buna emisiunea si arata ceva, dar nu ar fi fost mai buna o emisiune care sa arate cum poti sa NU ramai cu burta la gura la 16 ani?
Deci astia au productii americane care nu necesita nici un neuron ca sa le intelegi si care vor sa arate cata libertate, intelegere si tot tacamu' ofera SUA.
In concluzie:1) MTV-ul este un post propagandist si de proasta calitate; 2)Dupa acest post voi fi infurat rau de tot.
Pe curand. Sanatate si virtute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu