Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 9 iunie 2010

Noul si imbunatatilul Eu din viitor

Voi opta ca posteriorul meu si cel al urmasiilor mei sa fie incorporat cu scaun de birou. Viata se va petrece intr-un cadru restrans, policultural, un loc unde domneste pacea si prietenia si toata lumea este prietena cu toata lumea, da viata mea se va desfasura pe internet, mai bine zis pe facebook.
Scopul meu in viata ar fi clar, sa am cat mai multi prieteni virtuali, ferma de facebook sa fie cat mai dezvoltata si bine inteles sa am milioane si miliarde de vizualizari! Asta e viata! Desigur, am mai multe planuri facute despre cum as vrea sa decurga aceasta viata. Prietenele meu, cu care voi avea relati virtuale, marcate rpin semne de genu:":*;>:D<;:X" si pe care probabil nu le voi vedea\auzi niciodata, vor fi agatate cu ajutorul lui tagged si ma voi certa curand cu ele ca voi primi multe comenturi siropoase, persoanele cu care nu ma voi intelege, vor avea o soarta cruda, adica ma voi razbuna pe ele lasandu-le poze jignitoare si semne de genu:">:/; B-(". Bunica, va crapa de suparare ca nu i-am acceptat cererea de prietenie pe facebook, iar eu nu voi primi o parte din mostenirea unchiului pentru ca nu i-am raspuns inapoi la comenturile care mi le-a lasat, dar cui ii e bine in ziua de azi? In schimb ma voi duce cu prietenul meu Akakakogu din Zimbawe, la film cu ajutorul unui laptotp si a camerei web, eventual tot la web vom trage o betie monstru!
Sunt pregatit pentru tine, viitorule!!!

2 comentarii:

  1. n-am avut...n-am...si nici nu voi avea conturi pe feisbuc haifaiv sau alte siteuri de genu...deci practic nu exist...virtual :P...sa ma ingrijorez oare?
    :|

    ps : http://blogerulnebun.blogspot.com/2009/03/poze-de-haifaiv.html

    RăspundețiȘtergere