Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 2 iunie 2010

Vara si tantarii

In aceste momente de cumpana, sau nu, ura mea se indreapta spre tantari. Pastele lor de vietuitoare facute parca sa enerveza omu' cand sta el mai linistit si nu face nimica sau cand vrea da doarma dupa o zi lunga. Toata vrajeala cu pastile, lichide, spray-uri, de a dracu parca nu vrea sa functioneze, iar dupa ce trudesti 2 ceasuri sa-ti lichidezi conturbatorii, realizezi ca n-ai omorat inca jumate. Si atuncea ce faci? Te intorci spre credinta si zici:"cred ca o sa-i bag in pizda masii pe toti", dar chiar daca tu ti-ai usurat sufletutl, de ei tot nu ai scapat. Ma-i baga-i o data in pizda masii, asa, fi rau, fi turbat!
P.S.1-URASC TANTARI!!!
P.S.2-chiar sia cuma am vreo 5-6 in jurul meu
P.S.3-mai dao in pizda masii de treaba

6 comentarii:

  1. mah beejay.. asta e.. n'ai ce'i face.. inchizi usile.. geamurile.. prosop/carpa in mana.. aprinzi lumina..si ai o vara luunga de spart record la omorat tantari intr'o noapte:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @daninho sa sti ca alea-s mult mai ok decat tantari, rar cand vine cate una, sunt cu bun simt ele=)

    RăspundețiȘtergere
  3. poti pune si o patura pe tine, sau iti poti aprinde o tigara, da de-aia buna, un carpati evetual, ca are fum tare, n-o sa te mai deranjeze nici dracu.sau pune dracului de un gratar in casa, numa vezi sa nu dai foc la apt.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu nu, pe urma nu mai pot sa scot capu' pe geam!

    RăspundețiȘtergere