Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 9 februarie 2011

Dureri de cap

Cerşetoria asta nu-i aşa simpă cum crede lumea. Cerşetorii se divid prima dată în 2 categori, ăia care chiar au nevoie de ajutor şi ăia care o fac ca hobby şi/sau pasiune că e puţin efort la venit mare. Îi eliminăm pe ăia din a2-a categorie şi cei rămaşi se mai împart odată. Acum avem aşa, ţigani şi restul cerşetorimii. În mo firesc, domeniu ăsta de activitate este predominat de ţigani, care nu merită milă. Dacă vrea cineva monede moca de la mine trebuie doar să vorbească tangibil, să nu fie ţigan şi să îmi demonstreză că are cu adevărat nevoie de banii pe care îi cere. Aştia de obicei sunt tare modeşti. Ţiganii nu, ei sunt ca  pula de cal dependentă de viagra care abea aşteaptă să te apleci ca să te penetreze.Pe lângă faptul că îţi precizează din start ce sumă eşti obligat să le oferi sunt şi repetitivi(mereu îi găseşti in acelaşi loc, cu acelaşi motiv). Stau ei cu şatra lor, cum simt miros de om, haţ, bagă faţa lungă şi înfometată, vin spre tine şi direct te bombardează cu un strajnic:" Nenea, dă-mi şi mie 1 leu trăiţiar familia în sânul domnului nostru , să-ţi dea dumnezeu sănătate ţie şi familiei tare, vă rog". Ce i-aş da eu un litru de benzină şi niște chibrite. Totuşi, cred că dacă mi-ar zice:"Prealuminatu-le, dă-mi şi mie un leu să-mi cumpar nişte benzină, trăiţiar regatu faraoane şi să ai parte de toată faima din lume, ca numai coaiele tale valorează cât toată familia mea", păi dacă mi-ar zice unu aşa, aş fi mandru şi aş sta cu pieptu la 1 metru de corp şi l-aş şi sponsoriza cu litru ăla de benzină, i-aş da şi brichetă.
Motivul pentru care port eu pantaloni este pentru spaţiul de depozitare oferite de buzunare. Rostul pantalonilor este să transporte diferite chesti mici, care e bine să le ai aproape mereu. Punct. Asta e tot ce fac pantaloni. De ce dracu s-au inventat pantaloni fără buzunare? Cine își i-a asemenea pantaloni? În pantaloni fără buzunare repartizarea dă cu virgulă: portofelul între buci, cheile pe pulă, dar telefonul, telefonul, telefonul? Pantaloni sunt cei mai siguri. Dacă pui ceva în geacă sunt şanse mari să o uiţi sau să o pierzi, pantaloni nu.

Un comentariu:

  1. ai prost esti doamne. eu cred ca nu cumpar de unde trebe`...if you know what I mean.mai este un rol la pantaloni: acela de a-ti sustine pula. chiar daca asta este sustinuta in general de coaie si mai apoi chiloti. but nevermind. oricum gandestete ca benzina s-a scumpit si cred ca mai bine le-ai da un leu decat 5 lei pe litru. demi zice ca merge si uleiul de gatit dar si acela e mai scump decat benzina. deci cred ca cea mai buna varinata e sa faci dracu pe acasa o bomba si sa o arunci peste spatiul asta de cacat, ca instructiuni gasesti destule pe youtube.com

    RăspundețiȘtergere