Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 7 august 2010

Azi voi aborda o tema gastronomica. Mai precis oua prajite sau ochiuri.
De ce dracu' li se zice "OCHI"??? Ce legatura au ele cu globul ochular, ce parelela este intre cele doua, ce punct comun este intre ele??? Adica daca sunt oua si sunt prajite vreo 3-4 minute in tigaie se numesc simplu: OUA PRAJITE nici decum OCHIURI. Nu, pentru mine denumirea asta in gastronmie nu exista.
Acuma vine baiu', daca tre' sa gatesti/comanzi ochiuri(la propriu), adica glubul ocular(de exemplu islandezi manaca ochi de oaie fiert) cum ii zici atuncea?? Ha, vezi, acum ai belit-o! Salut si sanatate!

P.S.1-Iti dai seama ce grotesc suna cand zici:"vreu 3 ochiuri". Da ce, vrei sa vezi 3D? Unu il pui deasupra capului sa pari mutant??
P.S. 2-Ma enerveaza ca pe albumele Queen sunt remixuri, daca am odata melodia originala pe un album, de ce sa vreau pe aceelasi album si remixu, care oricum e oribil si nu-l asculta nimeni!

Un comentariu:

  1. pai o sa vrei si remixuri, asta in cazul in care remix-urile se foloseau si se folosesc pe post de piese care ruleaza in cluburi si mergi in cluburi. se vede ca nu ai fost prea mult pe la discoteca, nu ca ar fi un loc foarte interesant pentru noi astia care nu ascultam tuci tuci, dar na...

    RăspundețiȘtergere