Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 1 august 2010

Cel mai tare individ

Exista in istoria omenirii, personaje care mereu au adus/inserat frica in jurul lor. Dintre toate acestea, unul singur este cel mai adevarat si suprem, acela este chiar creatorul, Dumnezeu!
In biblie, cartea scrisa special pentru Dumnezeu, el este prezentat ca fiind un individ foarte dur, care nu iarta nimica, se impune mereu si face dupa voia inimi, fara a tine cont de altceva. Peste tot, se zice de el ca este un justitiar, insetat de propria dreptate si ii pedepseste extrem de aspru pe cei ce ii iasa din vorba, chiar daca vrba lui este destul de complicata, avand in vedere ca tot ce zice sau comanda el, poate fi interpretat. Un alt aspect, interesant al sau este ca nu lasa omenirea sa se cultive ci o obliga sub o forma sau alta sa il preaslaveasca, fara a-ti lasa vreo alta optiune, ca daca nu faci cum zice el, te ia dracu!(si la propriu si la figurat)
Pot zice ca Dumnezeu, este un tip pe gustul meu, unu care sa impus in fata tuturor, a ingenunchiat tot ce exista si cnduce dupa cum are el chef. Puterea lui si autoritatea nu da nici un semn de a se clatina si de mii de ani, oamenii nu fac multe lucruri de frica lui si a puterii lui. Pe data viitoare, salut!

2 comentarii: