Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 28 august 2010

Temelia

Am realizat ce il fac pe un simplu om, un mascul adevarat, besina si mustata. Cu astea 2, el era tot dreptu sa poarte un tricou transpirat si sa se dea drep masculul alfa sau Fat-Frumos din prun, nu-l poate opri/contrazice nimeni si nimic!

1.Besina sau partul
Inventie 100% masculina brevetata. Un mijloc foarte comod de destresare, si un obicei care te face sa te simti...lipsit de orice povara. Din pacate, pentru cei din jur, are si efecte secundare precum mirosul, d-ama no, daca noi nu facem pacate inseamna ca Iisus a crapat de prost(pacate fac aia care stau in zona besinilor, dupa ce le trag adanc in piept). Oricum, astea sunt influentate si de ce mananci, iar tot din neamul lor mai sunt besinile care prind liftul" sau ragaiturile si ele dau bine la demonstrarea masculinitatii, cu conditia sa sune TARE!!!
Asta e un obicei de care toti barbatii ar trebui sa tina cu inti, asta arata masculinitate!

2.Mustata
Eu sunt din aceea categorie, care sunt siguri ca exista o societate secreta a "barbatiilor cu mustata" si ca ei au ca "uniforma" hainele de blugi(pantaloni, camasa si geaca).
Mustata, iti da acel....aer de uperoritate, de ceva in plus, chiar de seriozitate. Daca ai mustata, poti face ce vrei, daca nu mai putin. Mustata face diferenta! Mustata e posibil sa te scape si de belele. Ea este ca un Mesia intre buza si nas, nu pare, dar te ajuta mult. Morala e ca nu cercei pirce-ingurile sau tatuajele arata duritatea ci mustata!!!

P.S. Nu voi avea mustata in urmatrii 365 ani!

2 comentarii: