Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

vineri, 6 august 2010

Oameni cu potential

E foarte bine si sanatos sa ai  parere cat mai buna despre tine, cate vreme nu depasesti limitele realitatii. In aceeasi masura e bine sa ai potential in viata, la fel, extrem de sanatos.
Acuma incepe necazu' meu, am intalnit multi oameni care in viata au un potential sigur, adica sa...suga pula(la propriu si la figurat). Ceai mai de-ampula oamnei. Ii detest, nici nu vreau sa apar in aceeasi fraza cu un astfel de specimen. Adica ala sau aia si-a ratat total viata daca are un astfel de potential!
De regula, astia sunt ori singuratici ori inconjurati de multi prieteni adevarati(cu care evident inpart pasiunea si potentialu). Cu aia inconjurati de prieteni de suferinta, nu am nimica, se izoleaza in stilu lor si gata. In schimb imi vine sa ii toc, sa-i fac chilli si sa-i dau la saraci sa-i manance pe aia singuratici. Astia au viata sociala aproape inexistenta, tot timpu sunt tacuti si retrasi, un bun simt mult prea exagerat(nu zic ca e rau sa ai bun simt, dar pana intr-o limita) si caracteristica cea mai naspa: isi gasesc 1-2 victime si se baga pe sub pielea lor si isi obtin toata atentia pentru ei, nepasandule de viata victimelor, asa ca tu intr-o dimineata te trezesti ca nu mai ai un prieten bun ca si'a gasit un sugator dinasta sau ca gagica-ta ii acorda toata atentia unei astfel de distruse(se poate sa fie si intre sexe opuse relatii de genu) si tu atuncea nu poti decat sa zambesti si sa amintesti de toti sfinti, altarii, morti si nu in ultumu' rand dumnezeii. Salut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu