Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 28 august 2010

Dream Theater - Through Her Eyes

 Nu-ti poti da seama ce bine merge acuma, melodia asta!

She never really had a chance
On that fateful moonlit night
Sacrificed without a fight
A victim of her circumstance

Now that I've become aware
And I've exposed this tragedy
A sadness grows inside of me
It all seems so unfair

I'm learning all about my life
By looking through her eyes

Just beyond the churchyard gates
Where the grass is overgrown
I saw the writing on her stone
I felt like I would suffocate

Inloving memory of our child
So innocent, eyes open wide
I felt so empty as I cried
Like part of me had died

I'm learning all about my life
By looking through her eyes

And as her image
Wandered through my head
I wept just like a baby
As I lay awake in bed

And I know what it's like
To lose someone you love
And this felt just the same

She wasn't given any choice
Desperation stole her voice
I've been given so much more in life
I've got a son, I've got a wife

I had to suffer one last time
To grieve for her and say goodbye
Relive the anguish of my past
To find out who I was at last

The door has opened wide
I'm turning with the tide
Looking through her eyes

Temelia

Am realizat ce il fac pe un simplu om, un mascul adevarat, besina si mustata. Cu astea 2, el era tot dreptu sa poarte un tricou transpirat si sa se dea drep masculul alfa sau Fat-Frumos din prun, nu-l poate opri/contrazice nimeni si nimic!

1.Besina sau partul
Inventie 100% masculina brevetata. Un mijloc foarte comod de destresare, si un obicei care te face sa te simti...lipsit de orice povara. Din pacate, pentru cei din jur, are si efecte secundare precum mirosul, d-ama no, daca noi nu facem pacate inseamna ca Iisus a crapat de prost(pacate fac aia care stau in zona besinilor, dupa ce le trag adanc in piept). Oricum, astea sunt influentate si de ce mananci, iar tot din neamul lor mai sunt besinile care prind liftul" sau ragaiturile si ele dau bine la demonstrarea masculinitatii, cu conditia sa sune TARE!!!
Asta e un obicei de care toti barbatii ar trebui sa tina cu inti, asta arata masculinitate!

2.Mustata
Eu sunt din aceea categorie, care sunt siguri ca exista o societate secreta a "barbatiilor cu mustata" si ca ei au ca "uniforma" hainele de blugi(pantaloni, camasa si geaca).
Mustata, iti da acel....aer de uperoritate, de ceva in plus, chiar de seriozitate. Daca ai mustata, poti face ce vrei, daca nu mai putin. Mustata face diferenta! Mustata e posibil sa te scape si de belele. Ea este ca un Mesia intre buza si nas, nu pare, dar te ajuta mult. Morala e ca nu cercei pirce-ingurile sau tatuajele arata duritatea ci mustata!!!

P.S. Nu voi avea mustata in urmatrii 365 ani!

vineri, 27 august 2010

Raspuns masculin la necazuri zilnice

In ciuda faptului ca femeile ne considera: porci, magari, insensibili, curvalai, imaturi, etc, noi, astia cu atatea lipsuri fata de ele, perfectiunea intruchipata, avem un raspuns la toate intrebariile, sentimentele si emotiile traite, adica: "pula mea".
Daca o dudie pateste ceva oricat de insemnat\neinsemnat ar fi, deabea se poate exprima si pentru un lucru banal trebe sa stai cel putin 20 de minute. Nu conteaza ct de imprtant sau nu este, timpul nu se schimba minim 20 de minute cu posibilitate de extindere pe termen nelimitat. Pe cand la noi, totul e simplu, un sincer "pula mea" si gata, suntem pregatiti pentru urmatorul bai sau necaz.
Poate ca ele, nu folosesc expresia asta pentra ca nu sunt mandre posesoare de asa ceva, da nu cred ca nu gasesc ele un mascul, dispus sa le-o ofere cu mandrie pe a lor, ca dee, nu poti refuza o fata, mai ales cu asa ceva[:))].

P.S. Incepe sa iasa la iveala latura mea misogina, tot mai mult!

miercuri, 25 august 2010

Mesaj umanitar!!!

M-am razgandit, asa, peste noapte si acuma sustin o cauza umanitara foarte importanta!!!! De azi deschid un "faund reizar" pentru acele suflete nefericite, care mananca mici fara mustar!!!! Imi voi da toata silinta ca pe fiecare mic din lumea asta sa fie cantitatea de mustar necesara si nu voi avea somn pana ce aceasta misiune nu este dusa la bun sfarsit!!!
Voi deveni un fel de Hristos al mustarului pe mici, voi avea si eu un loc in cartea de istorie dupa o treaba atat de grea si de importanta! Nepotii mei vor avea cu ce sa se laude si sa se mandreasca dupa mine. Asta va fi realizarea neamului meu de la maimuta incoace!
Daca tu, suflet bun si curat, vrei sa donezi din putinul tau mustar, da-l aicea, eu promit ca-l voi valorifica cat pot de bine!
Motto-ul meu este: "Cum tu ai nevoie de aer si micu' are nevoie de mustar"
P.S. Poti da si bani, da mi-e ca ii beau inainte sa cumpar mustar!

luni, 23 august 2010

Oameni sunt mici

Noua(ca specie), ne place sa ne credem foarte importanti. Ne punem tot timpu' in centrul atentie, ne credem coperta de pe biblie si sandalele lui Iisus cand defapt suntem un cacat pe bat, nimic mai mult.
Omenirea nu a facut decat sa distruga si sa devasteze totul in drumul ei catre evolutie si pe ruma asa erici se arata si zic "am htarat sa cautam remediu pentru nustiucecacatneimportant!". Pai duceti-va dracu', ca daca pe voi nu va manca in cur asa tare si va mai straduiati putin poate nu sa gasiti rezolvari simple la probleme inexistente!
Suntem fraieri, suntem simple masini de distrus, ucis si amagit, care ne ascundem greselile in spatele religiilor si minciunilor inexistente!
Cand e o calamitate naturala(cutremur, inundatie, erupie vulcanica, etc) se vede cat suntem de neputinciosi si de supusi a ceea ce noi sustinem ca avem sub control. Cel mai bun exemplu este cel cu vulcanu' Peste Prajit din Islanda, a suflat putina cenusa vulcanul ala al naibi de NECUNOSCUT si toata lumea a fost partial blocata. Suntem crusta de pe pita(apreciaza lipsa vulgaritatii) in univers. Salut!

P.S.1 Nu-s pocait!
P.S.2 Nu-s ecologist!
P.S.3 Nu sustin nici o cauza umanitara!

sâmbătă, 21 august 2010

Dead end

Anii udati cu alcool  au inceput sa-si spuna cuvantul, ba mai mult, au inceput sa fure trupul. Din ceea ce a fost a ramas dar o umbra. O umbra cu miros de alcool. Nici nu stia, daca era umbra lui sau a alcolului. A devenit una cu spritu'.
Mereu s-a ferit de lucruri daunatoare, dar liceul l-a schimbat. Treptat a dobandit reputatia de "alcoolistul liceului", ceea ce era amuzant pe atuncea, dar el dorea mai mult...mai mult alcool, era sigur ca putea bea mult mai mult. Si asa a si facut. La 25 de ani era deja la a doua tura de dezintoxicare, dar degeaba, isi bea si after-shave-ul daca nu avea alt alcool. Bautura favorita whiskey stins cu bere, multa bere.
A incercat si diferite droguri, dar nimic nu-l atragea precum alcoolul. Simtea ca pentru alcool traieste, in el vedea viata si moartea, ing-ul si iang-ul. lumina si intunericul. Nu se rusina cu treaba asta, chiar el sustinea treaba asta, se si mandrea uneori cu ea, alteori ii era rusine, dar niciodata nu s-a lasat!
Adora senzatia aceea de neclaritate, de lipsa de echilibru, de greata, de greutate, dar si de usurinta pe care o oferea alcoolul la fiecare exces. Simtea ca doar sub influenta lui, pate sa fie el cu adevarat, se poate exterioriza, poate fi un artist, iar paharul niciodata nu era de alta parere decat el!
Acum, are 27 de ani, inca bea de stinge in comparatie cu o persoana normala, dar in comparatie cu el de acum cateva luni, este un inger. Sta si citeste ziarul, fumeaza o tigara, si printre randurile unei stiri despre un viol, isi vede viata cum i-a trecut prin fata fara sa faca nimica. Acuma, chiar daca nu e batran, e singur si din cauza abuzului de alcool are dureri de parca ar avea peste 70 de ani. Simte ca treaba nu va mai merge mult. In fundal e melodia lui Warren Zevon "My shit's fucked up". Isi da seama cat de adevarata e situatia. Ii da o lacrima.
Dupa 3 zile, este gasit in garsoniera lui fara suflare, cu ziaru in mana si cu  lacrima prelinsa pe obraz.


P.S.1 Daca zice cineva, sau pune cineva textul asta in acelasi context cu melodia celor de la Pasarea Colibri "Demon alcool", sa mor eu daca nu ii tai organul reprducator!!!
P.S.2 Pentru textul asta m-am inspirat din viata lui Jim Morrison(daca nu sti cine e, cauta-l pe google!)

luni, 16 august 2010

S-a stins


Asculta mai multe audio Blog
S-a stins, in liniste. Mereu a preferat sa nu se exteriorizeze. Acuma si-a dat ultima suflare, sub privirile mele. Nu ma lasat sa fiu acolo, ma lasat doar sa privesc de la distanta. A dorit o moarte solitara si a primit-o, a dorit liniste la sfarsit si a avut liniste aproape tot drumul, a dorit intelegere si nu a gasit-o sau nu a gasit-o asa cum isi dorea.
Incet, culoarea alba i-a devenit plapuma peste trup, ochii s-au inrosit putin, pupilele s-au dilatat si a curs o lacrima. O singura lacrima, atat a mai lasat un urma, doar o lacrima. In ochi nu se citea nici un sentiment, in incapere nu exista, defapt, nici un sentiment, doar o melancolie stranie, eventual un usor iz de "tristete", dar si acela mai mult de dor decat de ceea ce se intampla in acele monte. Totusi, se vedea prin ochi ultima amintire, care nu implica nici o emotie, ultima seara petreucuta pe niste trepti reci, in compania umbrelor si o discutilor schizofrenice ce le auzea mereau in cap. Chiar daca in jur nu era nimeni, mereu auziea acele discuti care duceau niciunde.
Nu i-a fost frica de moarte, nu i-a fost frica de ceea ce urmeaza dupa moarte, sigura grija a fst de ce lasa in urma. Daca va provoca durere, daca va provoca suferinta sau daca nu-i va observa nimeni lipsa, daca se va putea stinge fara sa lase vre reactie in urma. Aia cred ca este ultima dorinta.
Gata. Nu mai misca, nu-i mai simt prezent, pot zice ca nu mai exista. S-a stins...
M-am intors, la fel de plictisit, inca mai am alcool in sange si inca duc lipsa de somn!
Artmania a fost de toata jena, ma bucur ca nu mi-am cumparat bilet, in unele mmente imi parea rau ca m'am deranjat sa merg pana acolo la ce concerte au fost si ce public(majoritatea inca nu aveau floci!!!!).
Multumiri speciale celor de la C.F.R., fara ei nu mi-as fi petreucut aproape o zi stand in gari de-am pula si n-as fi petrecut ore in tren, cacandu-ma pe mine de cald!

miercuri, 11 august 2010

Mini vacanta

Mi-a venit in sfarsit timpul sa-mi i-au  mini vacanta. Cateva zile libere in care sa stau si sa ma gandesc la cai verzi pe pereti, in care sa nu-mi fac griji de nimica, in care sa ma regasesc. Vacanta nu va fi linistita, din potriva chiar, dar sunt sigur ca imi va da un impuls major. Asa ca, toate cele bune!

duminică, 8 august 2010

Ma pis pe el messenger

Stau si eu odata pe mess si atuncea dau de oameni batuti in cap, uitati o dicutie ce te duce pe culmea gandiri:
maria :-*: buna
maria :-*:
Alex: hey
maria :-*: hellllllloooooooooooo
maria :-*: cf hani draga
Alex: totusi, cine esti??
maria :-*: acolo vruiam sa ajung
maria :-*: sa ne cunoastem
maria :-*: eu sunt  un baiat  intitulat VASILE GHEORGHITZA
maria :-*: da prefer ca pr intimi sami zica.. baby
maria :-*:
maria :-*: u cn esti
maria :-*:
Alex: lasa-ma sa ghicesc
maria :-*: hai uimestema
maria :-*: X
Alex esti hmosezual sau nu ai viata sociala??
maria :-*: ca asa imi place
Alex: ui, la ce m'am emotinat nici nu am scris corect
Alex: homosexual*
maria :-*: team intimidat
maria :-*: ?
maria :-*: asa imi place
maria :-*: sa iau  copilasi prin suprprindere
Alex: deci care din cele doua variante ti se aplica psihopat mic??
maria :-*:
maria :-*: deja ma alinti
maria :-*: cemi place
maria :-*:
maria :-*:
maria :-*: miai zis :mic
maria :-*:
Alex : pai ricum, nu ai mai mult de 12 ani
maria :-*: am chiar 17
maria :-*: Alex: ca sa vezi
maria :-*: dea
maria :-*: de unde esti maa
maria :-*: baby draga
Alex: psihopat pe punct de maturitate
maria :-*: )
maria :-*: hai dutre dreacuu
maria :-*: ca sunt fata
maria :-*: baaa
maria :-*: asta
maria :-*: hai ca deja ma jignisi cam mult
maria :-*: si degeaba
maria :-*:
Alex: vai, oricum
Alex: sunt misogin si nu'mi cer scuze
maria :-*: esti cam nesimtit
maria :-*:
maria :-*: glm maiii
maria :-*:
Alex: defapt chiar sunt
Alex: si apropo, se zice jicnesti
maria :-*: miam dat seama
maria :-*: taraner
maria :-*: destept esti u
maria :-*: din wc vb
maria :-*:
maria :-*: de unde esti ba pulifrici
maria :-*: ?
Alex: pai na, nu cred ca santem de prin aceleasi locuri, oricum
maria :-*: da de unde sti
maria :-*: ?
maria :-*: ce esti
maria :-*: ?
Alex: ca's destul de departe de tara vorbitului doar ca sa te afli in treaba
maria :-*: poi bai taranee!!! jegosule.... cosmrule!!
maria :-*: eu nus taranca ca tn
maria :-*: adika nnu mai jicni asa
maria :-*: ba asta
Alex: stiu esti mult mai rau!
maria :-*: vacarule
maria :-*: mancame ai pz
Alex: si daca nu observi inca o fac
maria :-*: sti ceva
maria :-*: eu nu vb cu oameni ca tb
maria :-*: tn
maria :-*: !!
maria :-*: eu sunt olteanca
maria :-*: nu vb cu ratati
maria :-*: ca tn
maria :-*: !!!
maria :-*: ceao jegosule
maria :-*: igg
Alex: oo si ze zice cosmar nu cosmr

 Nici nu ma intereseaza cine e, da asa, cine vrea sa se distreze va las id-ul: maria_dulcik_wapa@yahoo.com

sâmbătă, 7 august 2010

Azi voi aborda o tema gastronomica. Mai precis oua prajite sau ochiuri.
De ce dracu' li se zice "OCHI"??? Ce legatura au ele cu globul ochular, ce parelela este intre cele doua, ce punct comun este intre ele??? Adica daca sunt oua si sunt prajite vreo 3-4 minute in tigaie se numesc simplu: OUA PRAJITE nici decum OCHIURI. Nu, pentru mine denumirea asta in gastronmie nu exista.
Acuma vine baiu', daca tre' sa gatesti/comanzi ochiuri(la propriu), adica glubul ocular(de exemplu islandezi manaca ochi de oaie fiert) cum ii zici atuncea?? Ha, vezi, acum ai belit-o! Salut si sanatate!

P.S.1-Iti dai seama ce grotesc suna cand zici:"vreu 3 ochiuri". Da ce, vrei sa vezi 3D? Unu il pui deasupra capului sa pari mutant??
P.S. 2-Ma enerveaza ca pe albumele Queen sunt remixuri, daca am odata melodia originala pe un album, de ce sa vreau pe aceelasi album si remixu, care oricum e oribil si nu-l asculta nimeni!

vineri, 6 august 2010

Oameni cu potential

E foarte bine si sanatos sa ai  parere cat mai buna despre tine, cate vreme nu depasesti limitele realitatii. In aceeasi masura e bine sa ai potential in viata, la fel, extrem de sanatos.
Acuma incepe necazu' meu, am intalnit multi oameni care in viata au un potential sigur, adica sa...suga pula(la propriu si la figurat). Ceai mai de-ampula oamnei. Ii detest, nici nu vreau sa apar in aceeasi fraza cu un astfel de specimen. Adica ala sau aia si-a ratat total viata daca are un astfel de potential!
De regula, astia sunt ori singuratici ori inconjurati de multi prieteni adevarati(cu care evident inpart pasiunea si potentialu). Cu aia inconjurati de prieteni de suferinta, nu am nimica, se izoleaza in stilu lor si gata. In schimb imi vine sa ii toc, sa-i fac chilli si sa-i dau la saraci sa-i manance pe aia singuratici. Astia au viata sociala aproape inexistenta, tot timpu sunt tacuti si retrasi, un bun simt mult prea exagerat(nu zic ca e rau sa ai bun simt, dar pana intr-o limita) si caracteristica cea mai naspa: isi gasesc 1-2 victime si se baga pe sub pielea lor si isi obtin toata atentia pentru ei, nepasandule de viata victimelor, asa ca tu intr-o dimineata te trezesti ca nu mai ai un prieten bun ca si'a gasit un sugator dinasta sau ca gagica-ta ii acorda toata atentia unei astfel de distruse(se poate sa fie si intre sexe opuse relatii de genu) si tu atuncea nu poti decat sa zambesti si sa amintesti de toti sfinti, altarii, morti si nu in ultumu' rand dumnezeii. Salut!

joi, 5 august 2010

Her Kira

O poza cu "tata" Chira, directorul liceului meu. Momentele lui de glorie!

Shewee

Sunt sigur ca nu ai nici o idee ce e asta. Daca crezi ca te pis pe ea, ai dreptate, ala e scopul ei in viata! Daca ai impresia ca e o jucarie sexuala care se baga in pizda, ai partial dreptate.
Asta e un "Shewee" adica in traducere "Ea pisa". In lumea noastra e varianta feminina la traditionalu pisat in sticla in timp ce conduci, dar cum ele n'au...prelungire(???), asta e facut ca sa tina locu. Nu-i asa ca e o inventie mortala?
Iti dai seama, cand isi ia gagica-ta carnetu', ii duci cadou un dasta, te va aprecia pentru toata eternitatea!

duminică, 1 august 2010

Cel mai tare individ

Exista in istoria omenirii, personaje care mereu au adus/inserat frica in jurul lor. Dintre toate acestea, unul singur este cel mai adevarat si suprem, acela este chiar creatorul, Dumnezeu!
In biblie, cartea scrisa special pentru Dumnezeu, el este prezentat ca fiind un individ foarte dur, care nu iarta nimica, se impune mereu si face dupa voia inimi, fara a tine cont de altceva. Peste tot, se zice de el ca este un justitiar, insetat de propria dreptate si ii pedepseste extrem de aspru pe cei ce ii iasa din vorba, chiar daca vrba lui este destul de complicata, avand in vedere ca tot ce zice sau comanda el, poate fi interpretat. Un alt aspect, interesant al sau este ca nu lasa omenirea sa se cultive ci o obliga sub o forma sau alta sa il preaslaveasca, fara a-ti lasa vreo alta optiune, ca daca nu faci cum zice el, te ia dracu!(si la propriu si la figurat)
Pot zice ca Dumnezeu, este un tip pe gustul meu, unu care sa impus in fata tuturor, a ingenunchiat tot ce exista si cnduce dupa cum are el chef. Puterea lui si autoritatea nu da nici un semn de a se clatina si de mii de ani, oamenii nu fac multe lucruri de frica lui si a puterii lui. Pe data viitoare, salut!