Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

joi, 13 ianuarie 2011

Sfaturi practice: desparţirea

În viaţa oricărui mascul feroce şi vânator vine un moment, când, din diverse motive vrea să fie singur, să se lepede de satana, să scape de duduia care i-a pus stăpânire pe viaţă. Motivele sunt multe: ar putea fi plictiseala, sau plictiseala, chiar şi plictiseala ar putea fi şi nu în ultimul rând...plictiseala. După aceea trebe să cauţi o scuză bună ca să te desparţi. Pentru voi, cei fără pic de imaginaţie, va dau eu câteva sugesti.
1. Metoda "asta e"
Este o metodă destul de eficientă în care tu mimezi sinceritatea, durerea şi ce vrei tu ca să fie mai savuros pentru tine. Metoda asta presupune să mergi la ea cu lacrimi în ochi, juma' de litru de bere în tine şi să îi zici:"Eu vreau din tot sufletul să fiu cu tine, dar nu mai pot din cauza.......asta e.".
  • Avantaj: ea va aprecia încercarea ta de sinceritate
  • Dezavantaj: în veci nu te vei putea lăuda cum te-ai despărţit de ea
2. Metoda "punct ochit, punct lovit"
 Natural, te duci la ea şi îi zici:"Auzi fă, i-a marş din viaţa mea!". Pe urma ca un gentelman adevărat afişezi un zâmbet trist şi desfaci o bere. Ar fi de apreciat dacă tu ai fi foarte bine dispus cât timp ea va face crizele specifice oricărei femei.
  • Avantaj: mereu o va roade de ce v-ati despartit
  • Dezavantaj: îţi va da cel puţin o palmă
3. Metoda "gluma"
Te duci la ea bine dispus. Rânjeşti fasolea ca un mitocan. Spui o glumă proastă, poate una chiar cu o uşoară tentă misogină, cât sa o frustreze puţin pe ea. Pe urmă îi zici:"Şti, mă gândeam să fac schimbare de sex" şi îţi tragi o meclă d-aia de om împlinit, ea v-a spune:"Cum?" şi atuncea tu glorios vei răspunde:"Pe tine cu alta, aşa că hai pleacă iute ca trebe să ajungă într-o oră.". Continui să rânjeşti.
  • Avantaj: nici o revista feministă nu prevede ce trebe să facă ea în situaţia asta, elementul surpriză!!!
  • Dezavantaj: unu din voi doi(tu sau tipa care trebe sa vină) se va trezi cu un cuţit între ochi
4. Metoda nepotriviri de caracter
Asta e una frumoasă. Aştepţi să calce ea pe bec(dar sa fie o chestie minora) şi sari la ea. Da' serios, pumni în sfeclă, genunchi în ficaţi, şpiţuri în ceru' gurii, tot tacâmu. Pe urma îţi ceri scuze şi îi explici că a fost o răbuvnire de moment şi că îţi pare rău(zici asta ca să nu ajungi la poliţie) şi aşa, ai motiv să te desparţi de ea, pe motiv ca nu mai ai cum după tot ce s-a întâmplat să mai fi cu ea.
  • Avantaj: vai de pula mea, ce te destresezi!!!!!!!!
  • Dezavantaj: trebuie să depui efort fizic, ştiu e naşpa, dar merită
Patru ajung pentru moment, oricum, merg combinate şi chesti.
P.S.1 Toate trebuie sa aibe loc faţă în faţă! Oricum ar fi altcumva ar fi doar labă tristă şi frecţie la picior de lemn.
P.S.2 Slex!!!
 

5 comentarii:

  1. dezgustator. pe bune.... pana acum ti-am gustat fiecare postare. ai cam intrecut masura, fara suparare.
    si in cazul in care tocmai te-ai despartit de o duduie si postarea aceasta e rezultatul unui indelung si complex porces de cautare a unei metode cat de cat ok de injosire a sexului feminin, nu te supara, dar ai cam exagerat putin si ai bagat intr-o oala pe toti si pe toate, ceea ce nu e tocmai bine. exista si baieti care pot vb deschis atunci cand vor sa puna punct unei relatii( si nu trebuie sa mimeze sinceritatea, nu asteapta sa calce ea pe bec, doar ca nu au sange in coaie sa-i spuna in fata aceasta decizie, sicner, deschis si intr-o maniera civilizata)........ eh, da, sunt putini baietii/ barbatii care au tupeu sa vb deschis

    RăspundețiȘtergere
  2. @pipo cu posturi ca acesta vreau sa vad pana unde pot abera...

    RăspundețiȘtergere
  3. postu asta e urmarea unui mers la buda? :)) (DON'T ANSWER!!!!! )

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, m-ai linistit. daca vrei sa experimentezi nivelul tau de aberatie, atunci e ok. m-ai linistit.

    RăspundețiȘtergere
  5. alex, tu si pipo... nu prea va potriviti!
    ce-ar fi sa-i aplici metoda 4?!

    RăspundețiȘtergere