Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 16 februarie 2011

Killin' in the name of...în bucătărie

Eu, personal, cred cu tărie că într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, poporul chinez se va plictisi de la stat pe câmp şi ce pula mea mai fac ei şi o vor arde nomad, trecând peste mări şi ţări şi vor ajunge aici, în împărăţia româniei. Atunci când îţi v-a intra Tzin Tzai Po în casă îmi vei pupa tălpile că ţi-am destăinuit cum să scapi de el. Pe lângă asta ei s-au pregatit de invazie, nu-i poţi ataca cu obiectele deja cunoscute ca având potenţial de a provoca contuzi şi leziuni. Trebuie ceva nou, ceva la ce ei nu se aşteaptă şi nu sunt pregatiţi să se apere. Deocamdată o să zic de armele din bucătarie, în posturile viitoare o să dau arme şi din alte colţuri ale casei.
Ce ştim despre adversar:e mic(deci se strecoară uşor),e războinic, zâmbeşte mereu şi vorbeşte o limbă mai ceva ca cea de cal. Când Po Ji Young va încerca să intre peste tine în bucătarie poţi utiliza:
  1. Pâinea prăjită a morții, nu pare mare lucru, dar colţurile ei ascuţite pot eviscera 1 până la 3 chinezi dintr-o singură aruncare, totul ţine de viteza şi tehnică.
  2. Praf de rozmarin, eficient în zona ochilor şi a urechilor, poate se aşteptă ei la piper, dar la rozmarin, niciodată.
  3. Bere, vorba aia, pauzele lungi şi dese cheia marilor succese, e bine să fi bine hidratat în lupta cu chinezi.
  4. Vinete-bomb, astea sunt ca nişte bombe, le încălzeşti pe aragaz, scoti fitilul(chestia aia verde de deasupra) şi arunci, cel puţin 5 chinezi umpli de miez de vânt încisă.
  5. Sabia Salam, de preferat bogat în grăsimi, câţi chinezi poţi bate cu el, iar la 32 de chinezi primeşti level up!
  6. Nuclear blast, armă de distrugere în masă, o combinaţie de fasole şi ficat de pui, victimele se numără cu miile după ce lansezi asta!
Ar trebui să ajungă astea. Data viitoare exploatăm posibilităţiile din baie.

4 comentarii:

  1. vezi ca ai ceva greseli
    scuze dar nu ma pot abtine.
    ex: v-a intra Tzin
    mai sunt parca.
    nu aproba commentu'
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. pot sa mai adaug una? The miner 49'er: laptele uitat in adancurile frigiderului de generatii; numa bun sa contaminezi sursele de apa.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma eu unu recomand pestele inghetat din congelator :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mah ui ceva in tema cu postu tau http://www.youtube.com/watch?v=u4usQWXc1yQ

    RăspundețiȘtergere