Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Fi-v-ar năravu'!

Da, după cum sugerează şi titlul, din nou mă refer la partenerele noastre cu care împărţim planeta, casa, portofelul şi viaţa. Femeile, creaturile divine care au ca scop pe planeta distrugerea oricărui echilibru, legi fireşti sau normalului, reuşesc să fac pentru noi, ca tot ceea ce este uşor, să fie imposibil. Poate ele nu vor să fie aşa, dar asta e firea lor şi nu avem ce să le facem, defapt avem da cică nu mai e morală treaba cu lagărele de concentrare (se zvârcolesc în mormânt la auzul prostiei ăsteia Stalin şi Hitler).
Menstruaţia, ştim cu toţii ce se zice despre ea, că ce face, dar totul e o minciună mare! Mestruaţia are rolul de a ne distruge psihic pe noi! De fiecare dată când se pune de o distracţie gen mers la mare, ele se trezesc că sunt pe ciclu şi de acolo intri pe porţiile iadului. Ce bine era în trecut când femeile nu aveau menstruaţie!
Tot ele au inventa şi mentalitatea de turmă. Niciodat nu o să vezi 2 tipi că merg împreună la baie, la fel cum niciodată nu o s vezi mai puţin de 3 fete că merg  la baie, chiar dacă doar pe una o scapă. Şi asta pentru că noi apreciem momentele de liniştire, în care eşti doar tu, cu tine şi cu îngeru. De ce să ne complicăm?
De asemenea tot lor trebuie să le mulţumim că am ajuns aşa de înaintaţi în tehnologie. La un bărbat lucrurile simple contează, la ele lucrurile cât mai complicate contează, chiar dacă nu le înţeleg, dar se bucură că se pot plânge de ele! Cel mai bun exemplu aici îl pot da atunci când o chemi pe una cu cortu şi te trezeşti cu întrebări de genu: "avem baie?", "loc unde să mâncăm?", "avem budă?", "avem lemne de foc?". Păi dacă mergem cu cortu presupun că mergem în pădure nu în parcare la Kaufland. Avem ce ne oferă natura şi ce ne duce capu să luăm cu noi. Ce poate fi atââât de greu?
Cu acest prilej, vă mulţumim şi ne faceţi viaţa aşa...aşa. Dacă am avea noi şi ţâţe, nu am mai avea nevoie deloc de voi.

Un comentariu: