Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 1 februarie 2010

Carpe Diem

Dupa ce am trecut peste multe frustrari si conserve, m-am decis sa postez si ceva mai optimist\pozitiv.
Carpe diem(=traieste clipa), este o expresie foarte importanta pentru mine. Mereu m-am ghidat dupa ideea sa nu las timpul sa se scurga degeaba si sa fac ceva interesant si niciodata nu m-am ferit de la a face un lucru, oricat de prostesc ar fi parut. Eu ma bazez mult pe principiile mele de viata si le respect cu strictete, chiar daca majoritatea sunt proaste si nesanatoase! Mi se pare un lucru bun, sa poti sa-ti urmezi propriile principi pentru ca atuncea nu iti va parea rau niciodata de ceea ce ai facut.
La baza principiilor mele sta principiul:"decat sa-mi para rau mai bine sa-mi fie rau". Suna nesatatos si chiar este nesanatos, dar datorita lui am ajuns de cateva ori in viata si in niste situatii tare fericite si nu am de gand sa renunt la el sub nici o forma.
Cel mai bine poti ajunge la "Carpe Diem", dupa parerea mea, prin calatorii. Calatoriile sunt mijlocul numarul 1 de conoastere si auto cunoastere. Mie mereu mi-a facut mare placere sa calatoresc si imi propun ca intr-un viitor apropiat sa merg la mare cu un tren Personal! Sigur ca voi pierde 3-4 zile pe drum, dar cu o companie potrivita sunt sigur ca va merita.
In concluzie, viata este facuta sa fie traita! Indiferent de consecinte traieste-ti viata. Salut.
P.S.Poate suna a text crestin, dar va asigur ca nu este!

Un comentariu:

  1. in sf un post in care zici de lucruri care itzi plac.. nu numa chesti care te streseaza, te enerveaza, sau itzi provoaca sila :).Rezza

    RăspundețiȘtergere