Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 23 august 2010

Oameni sunt mici

Noua(ca specie), ne place sa ne credem foarte importanti. Ne punem tot timpu' in centrul atentie, ne credem coperta de pe biblie si sandalele lui Iisus cand defapt suntem un cacat pe bat, nimic mai mult.
Omenirea nu a facut decat sa distruga si sa devasteze totul in drumul ei catre evolutie si pe ruma asa erici se arata si zic "am htarat sa cautam remediu pentru nustiucecacatneimportant!". Pai duceti-va dracu', ca daca pe voi nu va manca in cur asa tare si va mai straduiati putin poate nu sa gasiti rezolvari simple la probleme inexistente!
Suntem fraieri, suntem simple masini de distrus, ucis si amagit, care ne ascundem greselile in spatele religiilor si minciunilor inexistente!
Cand e o calamitate naturala(cutremur, inundatie, erupie vulcanica, etc) se vede cat suntem de neputinciosi si de supusi a ceea ce noi sustinem ca avem sub control. Cel mai bun exemplu este cel cu vulcanu' Peste Prajit din Islanda, a suflat putina cenusa vulcanul ala al naibi de NECUNOSCUT si toata lumea a fost partial blocata. Suntem crusta de pe pita(apreciaza lipsa vulgaritatii) in univers. Salut!

P.S.1 Nu-s pocait!
P.S.2 Nu-s ecologist!
P.S.3 Nu sustin nici o cauza umanitara!

2 comentarii:

  1. p.s.2: nici eu nu sunt ecologist =))

    RăspundețiȘtergere
  2. ii buna asta cu apreciaza lipsa vulgaritatii- suntem crusta de pe pita.
    si da, suntem o civilizatie aiurea... stii ce ii interesant? oare suntem singuri in univers? si daca mai este cineva, tot asa de prosti sunt? tot asa de distructivi si de rai?

    RăspundețiȘtergere