Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 10 ianuarie 2011

Născătoare de idei

Niciodată, dar niciodată nu a ieşit nimic bun din gândit, oricare ar fi fost situaţia. Absolut tot ce a ieşit bun din capul gânditorului în cauză a fost pe bază de spontaneitate şi a mişcării maselor. Cum orice lucru se naşte pe ceva, ideea se naşte pe buda.
Buda, cunoscută şi ca locul sacru de meditaţie sau ganditoarea artificiala, datorită structuri ei arhitecturale, ofera soluţia optimă pentru a intra în transă şi a medita profund asupra oricăror teme. Încăperea aceea, nici prea mare ca să îţi fugă ideile, dar nici prea mică să nu aibe loc mai mult de 2 idei, cu pereţii albi(sau oricum, o culoare dechisă) care îţi permite, într-un mod unic să faci analize şi scheme complexe cu ochiul minți, poziţia comodă de pe tualetă şi falnicul sentiment de ușurare. Reţeta completă pentru o idee strălucită.
Din punct de vedere ştiinţific, sub aripa fizici, se poate spune că este o teorie perfect valabilă şi se poate dovedi că statul pe budă(când te caci, că nu stai pe budă de plictiseală) duce la formearea de idei. După căcare rămane un spaţiu gol, un fel de vid, care este umplut imediat cu ceva şi cea mai lamdemână este o idee. Teorie dovedită. Beşinile sunt total irelevante, deoarece ele mişcă masele de colo-colo, dar nu le elimină, iar dacă eşti atât de retardat încât te caci pe tine de la o beşină, nu poţi avea pretenţia la gandire, idei sau orice alt ceva.
De acuma, şti că atuncea când stai pe tron ajuţi şi tu puţin la înbunătăţirea lumi în care trăim cu o nouă idee de căcat!
P.S.1 Poza nu are mare legătură cu ce am scris aicea, dar e amuzantă.
P.S.2 Slex evident!!!!

4 comentarii:

  1. auzi.. da'mi un buzz pe mess cand ma vezi sa iti trimit ceva in tema cu ce ai scris:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) parca e un documentar, un referat stiintific, asa incepe. parca descrii habitatul complex al unei specii de animale:) foarte fain scris!

    RăspundețiȘtergere
  3. iti dai seama ca nu sunt curios in ce forma de cacat te caci tu, si iti dai seama ca nici nu o sa dezvalui forma cacatului meu, dar probabil dupa unii m-as caca in forma de drujba =))

    RăspundețiȘtergere