Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 15 martie 2010

Intrebari cretine...

Am observat la tot mai multa lume, ca isi dezvolta o latura ascunsa, latura de a pune intrebari fara nici un rost, sens, logica, etc. Pe zi ce trece acest fenomen devine din ce in ce mai enervant si mai greu de inteles(cel putin pentru mintea mea). Asadar, aceste intrebari se impart in:
  1. Intrebari de-am pula: Acest tip de intrebari se aplica cel mai des in bancile scoliilor. Unei anumite grupe de elevi, le place sa puna intrebari doar asa, sa-si auda vocea. In mintea lor se creeaza, ca o fantezie, ca se vor evidentia prin prisma acestor intrebari...si se evidentiaza, dar nu cum cred ei!
  2. Intrebari fara sens: Autori acestor capodopere literare, au un alibi foarte, foarte bun! Necunoasterea limbi romane. Da tot tind sa cred ca pun aceste intrebari, de dragu de a fi puse. Adica daca vezi o persoana ca se leaga la siret si mergi la el\ea si intrebi "ce faci?", ce iti poate raspune??? Vezi si singur ce face, plus e chiar asa de greu sa pui un "mai"??? Nu ar suna mai logic daca l-ai intreba:"ce mai faci?". In caz contrar ar fi ca si cum ai suna pe fix si ai intreba unde e...fara sens!
  3. Intrebarea intrebatoare: Asta e cea mai a dracu, asta ma enerveaza cel mai mult asta se cunoaste sub tipul:"tu cum faci?", evident ca raspunsul tau va fi si raspunsul celui care a pus intrebarea. Aceasta intrebare are potential distrugator la nivel cerebral.
E greu sa pui o intrebare! Salut

Un comentariu:

  1. legat de asta iti dau o tema de casa: cauta pe google cele mai frecvente cautari sau de teme de cautare ale oamenilor. o sa ramai uimit cat de multa imaginatie au unii si pana unde poate merge cretinitatea altora
    cius

    RăspundețiȘtergere