Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 22 martie 2010

Vine, vine primavara...

"Vine, vine primavara\Floricele-n toata tara...", da, acesta este refrenul inimilor multor oameni, la vederea vremi de afara. Pace and love to the world!!! Dupa o iarna lunga si friguroasa, a venit in sfarsit primavara...ieee. Sufletele ni se incarca cu iubire si caldura.
Dupa, obligatia de prezentare in culori a primaverii, sa va zic varianta mea.
"Vine vine primavara\Muci si-albine-n toata tara...", primavara, anotimpul cand nu sti cum sa te imbraci(daca iesi afara imbracat subtire e frig, daca mergi imbracat gros e cald), primavara cand te prinde o ploaie de in mai putin de un minut amintesti toti sfintii, primavara cand vine astnia de primavara si desigur ultima, dar nu cea din urma, primavara cand te racesti ca dracu'. Cum sa nu-ti placa primavara, mai ales inceputu'???? Daca nu iti palce inseamna ca esti o balega! Insa asta nu e tot primavara mai are pentru noi cateva mici "surprize": in primu rand gangani zburatoare cu ac si alte alea(cand te inteapa, de fericire cum sa nu te faci zoofil?), vantul usor de primavara care ridica un nor de praf de ai nevoie de 3 tigari sa-ti cureti caile respiratori si polenul, la care daca esti alergic ai cam belit-o urat de tot pe romaneste!
C'est la vie! In rest e foarte faina primavara, mai ales daca se anunta scumpiri. Pe data viitoare, sanatate maxima si prosperitate.

Un comentariu: