Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 7 noiembrie 2010

Vârsta a3-a

Da, urăsc din tot sufletul bătrâneţea şi persoanele trecute, de vârsta, de bun simţ, 65 ani. În opinia mea, după vârsta aia, ar trebui sa crăpi. Nu mai ţine umbră de-am pula pamantului. Nu mai pune 30 de persoane să lucreze pentru pensia ta căcată!!! Dă-le mai multe medicamente copiilor, ei am mai multă nevoie de ele decat tine, hoit scorţos. Tu ţi-ai trăit viaţă, acum eşti liber sa dai colţu!
Cum va place vouă, mumiilor, să ne etichetați pe noi, cei tineri. Cum vă place vouă să ziceți: "Pe vremea mea..."; "În generația mea..."; "Când eram noi tineri..."; "Pe vremea aia...". Vai sa sugeți pula, ca şi atunci era cam tot ca acum. Băgați in voi țigări de ultim rang, că numai d-alea vă lăsa tovarăşu și beați niște alcooale de și spirtu filtrat e mai bun decît alea. Deci deja, generaţia mea e mai buna. Pe vremea aia, vă futeaţi in draci şi nici măcar nu aveaţi prezervative sau, mă rog, ceva sa vă protejaţi, eraţi chelea pulii! Noi avem, nu le folosim, dar avem bă, avem! Voi aveati atâta acces la informaţie de mureaţi mai proşti decât blatul mesei! Ştiaţi numai sa munciţi în uzină şi să luaţi pâine pe cartelă. Deci, cum sfânta pulă şi sperma semi datătoare de viaţa puteţi spune ca era mai bine atuncea, bă indoctrinaţiilor cu spirit comunist. Da numa spirit, ca nici macar de comunism n-aţi fost in stare. Rusia, Bulgaria, Republica Moldova pot zice ca au avut, da voi aţi mimat-o si pe aia. O mare frecţie si atât! Tot ce puteţi zice de generaţia voastră e ca eraţi mai discreţi şi atât!
P.S.1 Pişam-aş în ghivecele voastre de flori, ca toate mumiile au 2.300 de ghivece de flori, peste tot. Ori ca să îşi marcheze teritoriul, ori ca să-şi aduca aminte de...viaţa probabil. În orice caz, nu au nici o folosinţă
P.S.2 Am inventat cu Raluca un cuvant nou: "SLEX", incă nu i-am găsit utilitatea dar ştim că se compune din: Alex-Lex-Sex(lex, legis=lege lat.).
P.S.3 Slex

3 comentarii:

  1. true pula, trag pula in ele scarbosenii mumificate. dar cel mai naspa legat de faza asta mi se pare faptul ca unii dintre noi mai si violeaza astfel de fenomene (vezi stiri ora 17:00)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am ceva cu batranele. am avut de un milion de ori probleme cu babele alea nesuferite care nu au altceva de facut decat sa se uite la Otv s'o vada pe Magda Ciumac sau sa vada cine a omorat'o pe Madalina Manole, dar ce fac ele cand dau aia publicitate? ehh, dichis mare, ca se uita pe fereastra, vad cate un cuplu in tandreturi si se apuca sa barfeasca la ma'sa lu' aia.. "Faaa cezarino, am vazut'o pe fii'ta cu unu Daaa, fa si se pupa cu el si era calare unu peste altu...Fa, tu sa ai grija de ea, ca nu se stie unde ajunge". Nu conteaza ca tipa e virgina, olimpica, premianta etc.. Nu. E o curva, e clar.

    In schimb, batraneii sunt slabiciunea mea. Mi se par adorabili oamenii aia care joaca table in parc, sunt grasuti, chelie si un zambet adorabil, plus ca se uita la tine cu ochii aproape inchisi. :x ei da!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ove cat de mult esti de acord cu mine in ultimul timp!
    @antonia zambet adorabil, dar cam galben!

    RăspundețiȘtergere