Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 30 ianuarie 2011

Six Feet Under-out of order

În sfârşit, a venit ziua dreptăţii, ziua în care s-a închis ghena de gunoi numită Six Feet Under. Un bar din Mediaş, fost bar, care a început ca un bar de rock şi a continuat ca un bar de rataţi cu muzica, 90% de căcat.
Respectiva crâjmă, era faină la începuturi, când era muzică bună şi oameni ok. Cu timpul, crâjma a început să fie umplută cu toţi oligofrenii redardaţi mental pe care îi are oraşul ăsta să-i ofere. Aşa a ajuns el o ghenă de gunoi, barul şi-a pierdut sufletul, stilul, personalitatea. Era aşa, deşertăciune.
Mă enervează, că acuma toţi fraieri, care îl vizitau că nu ştiau de exisţa altor crâjme acceptabile de pe aici au început să-l plângă de parcă le-au murit mamele. Păi cum dracu să nu te bucuri că s-a închis un loc unde se asculta Manowar, Evenescense şi Bullet for mz Valentine? Eu aş jubila de fericire.
Oricum oligofreni fraieri care plângeţi, voi l-aţi stricat şi voi l-aţi închis prematur. Ca să ştiţi, încă de când a fost deschis, barul urma să aibe viaţă doar până în aprilie-mai 2011.

Un comentariu: