Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

marți, 26 ianuarie 2010

Anti babe

Un alt lucru care ma enerveaza este asa numita doamna varsnica sau cum se zice in popor, traditionalul "baba".
Aceste zbarcituri sau specimene sa intalnesc pe toate trotuarele, in grupuri de catre 2 maxim 5 babe. Sunt usor de recunoscut dupa poalele(poale=fusta, asta pentru intelectuali) negre, camasa alba sau bluza, pantofi de lac si nelipsita naframa. Toate-s la fel!
Din pacate acestea sunt sigure ca au mereu dreptate si au un spirit critic foarte enervant(spirit critic nu pentru ca ar avea ceva de spus ci doar pentru a intra si ele in discutie). Pe langa asta tot timpu baga vina cu celebra replica:"pe vremea mea..." si tu trebe sa te uiti intelegator, chit ca in mintea ta gandesti:"mamae aia a fost acum 40 de ani". Un alt aspect interesant la ele este ca toate se cred :"bune crestine". Sa nu care cumva sa te scape gura si sa zici ceva negativ(din punctul lor de vedere) la adresa Domnului ca te-ai dus dracu', irecuperabil. Desigur ca nici ele nu sunt sfinte si mai scot cate un blestem/injuratura pe gura, dar spre deosebire de noi, pacatosii, ele dupa asa ceva zic:"Doamne iarta-ma" si incep sa-si faca vreo 44 de cruci. Urmeaza critica la nivelul vestimentar unde conduce detasat replica:"pe vremea mea..." si din nou tu trebe sa taci. O alta placere este sa fie primele la orice(indiferent daca e vorba de dat sau luat). De cate ori nu sunt cozi doar de penionari?? Nu conteaza ca altii se grabesc la servici si babele stau degeaba toata ziua, ele trebuie sa fie primele.
In alta ordine de idei babele mai si put. Unele a naftalina, altele a statut, altele a fecale! Nu conteaza a ce, dar sigur este ca put. Ele sunt acele persoane care stiu sa se faca simtite din punctu asta de vedere!
In concluzie, babele sunt naspa, dar si nefolositoare. Pana data viitoare sanatate maxima.

5 comentarii:

  1. shtii ce ..ai maxima dreptate.. cu tot ce ai zis...mama frate sa te fereasca Dhomnezo` sa stai langa ele in troleu :(( un adevarat chin (tare faza cu sanatate maxima.)..NICE ...tzineo tot asa :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi era sa ma bat cu o baba in trident...:|

    RăspundețiȘtergere
  3. shi totushi...sa nu uitam k shi noi ajungem asha peste vre-o 50-60 de ani....
    nu conteaza...asta va fi atunci..."CARPE DIEM!"
    by Z.akemi

    RăspundețiȘtergere
  4. mda.. babele... stresantele.. faza e k la noi in tara atat de bine sunt vazute incat au aparut si melodi cu ele.Rezza
    http://www.youtube.com/watch?v=6Pq004SsPMg

    RăspundețiȘtergere
  5. si uite asa ti-ai aratat respectul pentru strabunica.
    :))

    RăspundețiȘtergere